Bygg og Rekkverk Sumicki

4.5 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Vindu

Vi er veldig fornøyde med jobben de gjorde for oss, som var å bytte ut kjellervinduet til større større vindu. De var til å stole på. De Kom når de lovet og jobbet uten stopp til arbeidet var utført. De var hyggelige og høflige, var nøye og etterlot stedet ryddig. Arbeidet var også pent utført. De informerte på forhånd hva vi måtte skaffe og hva de stilte med, slik at alt var godt forberedt og kunne gå i gang med en gang de kom. Vi kan på det sterkeste anbefale Sumicki bygg og rekkverk til andre. Mette R. Larsen
-
Hyggelige folk, bra service kom til avtalt tid. jobben var utført veldig bra.
-
Om oss
Velkommen til Bygg og Rekverk Sumicki.
Vi er en team som har håndverker i byggbransje -15 år erfaring i Norge med snekring tømring og verdensklasse spesialist i sveising.Vi lager produkter av blant annet rustfritt stål, svart stål og aluminium som for eksempel:
- Rekkverk
- Gates
- Spenner
- Kalesjer
Vi tilbyr transport og montering. Design og produktspesifikasjon etter kundens ønsker.
Verdsettelsen bestemmes individuelt avhengig av valg av stål, mønster og overflate. Vi gir også råd om valg av individuelle elementer - alt gratis. Vi bruker en kombinasjon av rustfritt stål med glass (herdet, trygt) og tre.
Når det gjelder svart stål, tilbyr vi muligheten for galvanisering og pulverlakkering. Vi maler også aluminium med pulverlakk.
Ta gjerne kontakt for uforpliktende befaring. Vi er her for deg!