Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Byggmester Frank Aasheim AS

Byggmester Frank Aasheim AS

5.0
1 omtale
  • Mesterbrev
  • MVA
  • Sentralt godkjent
Om Byggmester Frank Aasheim AS

Total entreprenør innen småhusbransjen med sentral godkjenning. Vi kan levere alle tjenester fra tegninger, byggesøknad med tilhørende ansvarsrett frem til nøkkelferdig bolig/prosjekt. Vi er forhandler av Skalahus som leverer alt fra eneboliger til flermannsboliger samt lavblokker i tre. Vi utfører også tilbygg, rehabilitering, bad/våtrom i tillegg til nybygg.

Vi er en godt etablert Byggmesterbedrift med mesterbrev siden 1993 og sentral godkjenning innen flere fagområdet bl.a innen arkitektur, ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende og utførelse. NTF takstmann siden 1996.

Vårt firma er servisert Miljøfyrtårn.

Vi har pr. i dag 9 ansatte tømrere med bred erfaring innen byggfaget samt en driftsmedarbeider som koordinerer leveranser, materialflyt osv. I tillegg er det ansatt byggeleder som har 35 - 40 års erfaring med rehabilitering , tilbygg og nybygg. Egen ansatt HMS ansvarlig som ivareter dette viktige feltet. Egen ansatt flislegger som utfører alt av flisarbeider.

Vårt firma er forhandler av Skalahus på Øvre og Nedre Romerike og vi bygger 30 - 50 boenhet pr. år i tillegg til oppdrag innen rehabilitering og tilbygg. Vi har etablert et meget godt og mange 10 års samarbeid med solide lokale firma innen elektro, rørlegger, graving, mur- og flis osv. Vårt firma har lang erfaring som totalentreprenør i prosjekter. Vi bygger på tillit, erfaring og stolt håndverksmessig utførelse. ? Vi har mange referanser som kan oppgis på forespørsel.