Byggpartner Angermo AS

0

Ingen Omtaler
BYGGPARTNER ANGERMO AS Byggpartner ble stiftet i 2007, i 2017 ble vi Byggpartner Angermo AS. Vi renoverer ca 70 bad i år.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Byggpartner Angermo AS hjelpe deg med
BYGGPARTNER ANGERMO AS
Byggpartner ble stiftet i 2007, i 2017 ble vi Byggpartner Angermo AS. Vi renoverer ca 70 bad i året i Oslo/Akershus

Renovering av bad til avtalt tid og fastpris.
Ved renovering, oppussing og rehabilitering av bad, så er vi et sikkert trygt og et selvfølgelig valg. Ved et slikt vedlikehold og investering vil verdien og komforten stige. Vi renoverer ca 70 bad i året og har alltid kunden i fokus under prosessen. Vi renoverer bad og våtrom i Oslo og Akershus. Byggpartner Angermo er en totalleverandør og du som kunde vil forholde deg til kun en leverandør under hele prosessen.

Vi samarbeider med kunden fra start til slutt, rådfører hele veien så at
kunden føler seg involvert og ser hva de betaler for. Vi ønsker ikke at kunden skal ha følelsen av at de ikke har fått det de betaler for på grunn av mangel av informasjon. Jobber 100% på kundens side fra start til slutten av prosjektet.

Vi kommer gjerne og sjekker tidligere arbeid som har gått litt andre veien en de trodde, eller problemer med vedkommende som utfører jobben. Vi har lange erfaringer fra byggeplass, jobb som store bedrifter og feil som har skjedd med andre som vi har fikset.

Noen av våre underleverandører:

- Alltid Miljø VVS AS
- Huselektriker AS
- Membranekspressen AS
http://www.sveisemembran.no/?