Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Byggpartner Angermo AS

0
0 omtaler
  • MVA
Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0
Om Byggpartner Angermo AS

BYGGPARTNER ANGERMO AS
Byggpartner ble stiftet i 2007, i 2017 ble vi Byggpartner Angermo AS. Vi renoverer ca 70 bad i året i Oslo/Akershus

Renovering av bad til avtalt tid og fastpris.
Ved renovering, oppussing og rehabilitering av bad så er vi, et sikkert, trygt og et selvfølgelig valg. Ved et slikt vedlikehold og investering vil verdien og komforten stige. Vi renoverer ca 70 bad i året og har alltid kunden i fokus under prosessen. Vi renoverer bad og våtrom i Oslo og Akershus. 

Byggpartner Angermo AS er en totalleverandør og du som kunde vil forholde deg til kun en leverandør under hele prosessen. Derfor kan vi stolt si at en totalrenovering (fra A-Å) av bad, utfører vi på ca 3 uker og leverer kvalitet til minste detalj.

Vi samarbeider med kunden fra start til slutt, rådfører kunden hele veien så at
kunden føler seg involvert og ser hva de betaler for. Vi ønsker ikke at kunden skal ha følelsen av at de ikke har fått det de betaler for på grunn av mangel av informasjon. Jobber 100% på kundens side fra start til slutten av prosjektet.

Vi kommer gjerne og sjekker tidligere arbeid som har gått litt andre veien en de trodde, eller problemer med vedkommende som utfører jobben. Vi har lang erfaringer fra byggeplass, jobber hos store bedrifter og feil utført av andre håndverkere som vi har rettet opp.

Noen av våre underleverandører:

- Alltid Miljø VVS AS
-Rett Elektro AS
- Membranekspressen AS
http://www.sveisemembran.no/