Centrum Bil Da

0

Ingen Omtaler
Om oss Centrum Bil holder til i Vennesla. Firmaet ble opprettet i 1998, og vi har i dag 3 ansatte. Vi har lang erfaring.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Centrum Bil Da hjelpe deg med
Om oss

Centrum Bil holder til i Vennesla. Firmaet ble opprettet i 1998, og vi har i dag 3 ansatte. Vi har lang erfaring innen faget, og utfører alt innen reparasjon av bil.

Centrum Bil holder åpent fra mandag til fredag, 08.00 – 17.00

For timebestilling, ring 38 13 94 01

Våre tjenester

Centrum Bil utfører både utskiftning av slitedeler, feilsøking, kontroll og reparasjon av motorstyring, bilelektriske reparasjoner samt diagnose og feilkodelesning.

Vi utfører i tillegg EU-kontroll, kilometerservice og dekkomlegging. Centrum Bil har lang erfaring innen reparasjon og feilsøking. Vi utfører service og reparasjon på alle bilmerker etter bilprodusentens retningslinjer. Spør oss om våre tjenester.

Mekonomen

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 1000 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia.

Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger service.