Cleanart DA

4.8

4.8

53 Omtaler
Cleanart da rengjøringsfirma er blitt opprettet som svar på dine behov. vi er et profesjonelt selskap engasjert i rengjø.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Cleanart DA hjelpe deg med
CleanArt DA rengjøringsfirma er blitt opprettet som svar på dine behov. Vi er et profesjonelt selskap engasjert i rengjøring av boliger, leiligheter og bedrifter. Vi rengjør blant annet næringslokaler, skoler, leiligheter og hus etter reparasjoner og etter flytting. Vi tilbyr også snekkertjenester og hage tjenester.
Vi opererer hovedsakelig i Oslo og Akershus-området.
Tjenester levert av oss er gitt på høyeste nivå. Vi tilbyr også meget konkurransedyktige priser. Vi sørger for at din fritid ikke brukes opp på rengjøring. Vi kan gjøre det for deg i stedet.
Vi leverer tjenester til alle typer kunder, både for "engangskunder" og kunder som vil signere en langsiktig kontrakt.
Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Derfor tilpasses våre tjenester dine behov for å møte alle dine forventninger.
All informasjon om våre tjenester finner du på vår hjemmeside. Vi inviterer deg til å lese hva vi kan tilby.
Hos oss kan du føle deg trygg. Våre ansatte vil gjøre alt for å sikre at arbeidet som utføres i hjemmet ditt blir utført på en profesjonell og trygg måte. Hvis det mot formodning allikevel skulle oppstå en ubehagelig overraskelse eller feil av våre ansatte, garanterer vi fullt økonomisk ansvar for tapet.