D.K Bygg & Montering AS

4.5

4.5

28 Omtaler
Velkommen hos D.K BYGG & MONTERING AS. Renhold, bygg og anleggsbransjen er en stor og viktig samfunnsmessig bransje. D... Vis mer

Be om tilbud
Dette kan D.K Bygg & Montering AS hjelpe deg med
Velkommen hos D.K BYGG & MONTERING AS.
Renhold, bygg og anleggsbransjen er en stor og viktig samfunnsmessig bransje.
D.K BYGG & MONTERING AS har lang og bred erfaring innen malerarbeid, tapetsering, gulvlegging, flislegging, snekker, pussarbeid. Vi går for å være best innenfor vårt felt, og med kunden i fokus garanterer vi gode resultater. Vi har konkurransedyktige priser. Hos oss finner du anerkjente produkter til rimelige priser. Med et øye for kvalitet, kan vi garantere deg som kunde et bra resultat.
Mestere med stolthet for faget gir trygghet for dine prosjekter.
Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen, slik at du som kunde skal få det beste mulige resultatet! Våre medarbeidere er opptatt av å gi kundene det beste resultatet. Våre tjenester er trygt og enkelt.
D.K BYGG & MONTERING AS tilbyr også arbeid om nettene og i helgene ved behov. Dere skal godkjenne kvaliteten før vi avslutter jobben.
Pris avtales ved befaring og tilbud leveres til kunde skriftlige. Vi har heller ingen liten skrift.
Befaring er en god mulighet til å diskutere løsninger og materialvalg. God planlegging er viktig for oss slik at vi alltid kan levere som avtalt. Husk å bestille i god tid slik at arbeidene utføres når du ønsker det!
Vi holder det vi lover!
Kontakt via e-post besvares alltid innen 24 timer.