Designerhage

0

Ingen Omtaler
HVA VI KAN TILBY Planlegging av alle uteområder, med fokus på helheten. Vi kan hjelpe deg med små balkonger, bed, buskf.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Designerhage hjelpe deg med
HVA VI KAN TILBY

Planlegging av alle uteområder, med fokus på helheten. Vi kan hjelpe deg med små balkonger, bed, buskfelt, men også planlegging av hele hagen fra bunnen. Vi tar også på oss boligfelt for utbyggere og andre større grøntanlegg. I tillegg tilbyr vi rådgiving innen alle typer gartner, anleggsgartner og tømrerspørsmål.

Hagedesign

Hos oss vil du få en grundig registrering og analyse av ditt uteområde hvor vi kartlegger behov, forutsetninger og ønsker. Sammen danner dette grunnlaget for at vi skal kunne skape din hagedrøm. I en komplett hageplan vil man også få FDV-dokumentasjon og en plan for drift og skjøtsel av anlegget.

Timespris 650,- eks. mva. eller pris etter avtale ved større prosjekter.

Hvorfor bruke en hagedesigner?

Uansett størrelse, hvem vil vel ikke ha en hyggelig hage? Gjerne en som er tilpasset omgivelsene og de behovene akkurat du og dine har.
Hagedesignerens oppgave er å tenke på helheten og skape rom. Med utgangspunkt i dine ønsker og behov får du tips og råd for løsninger du kanskje ikke har tenkt på selv. Løsningene og materialene som velges er varige. Du får en langsiktig plan som underbygger den stilen du ønsker, som også følger lover og regler.

Du sparer tid og penger - med grundig planlegging får du en hagedrøm som er mulig å bygge med planter som trives.