Digital Revisor AS

0

Ingen Omtaler
Digitale verktøy for revisorer, regnskapsførere og rådgivere. De forenkler, optimaliserer og øker kapasiteten i den dagl.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Digital Revisor AS hjelpe deg med
Digitale verktøy for revisorer, regnskapsførere og rådgivere. De forenkler, optimaliserer og øker kapasiteten i den daglige arbeidsflyten, samt forbedrer kvaliteten som leveres til kunden!


Vi tilbyr en online portal som inneholder:

- Chatxess - chatløsning med videosamtaler

- Filexess - kryptert fillagring og fildeling som er GDPR-kompatibel

- Regnskapsanalyse - en oversiktlig analyse over nøkkeltall fremstilt i både tabeller og grafer. Rapporten kan enkelt deles med styre eller andre. Du kan importere fra Excel eller fra økonomisystemet ditt!

- Nærstående søk - en søkemotor som finner forbindelser mellom to aksjonærer eller selskaper. Du kan identifisere om det er direkte eller indirekte tilknytning mellom eierskap!

- Planleggere - en modul designet for revisorer og regnskapsførere. Dette er et prosessverktøy som gir optimal oversikt over alle prosessene man må gjennom.

- Digital signatur

- ID-verifikasjon

- Gratis utleiekalkulator

Vi skriver også blogg hvor vi legger ut innlegg om aktuelle temaer i bransjen. For å lese mer om oss, besøk gjerne nettsiden vår - digitalrevisor.no