Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om DLB Entreprise AS

For oss er det avgjørende med størst mulig kundetilfredshet når vi utfører vårt arbeid. Uansett om det dreier seg om enkeltstående eller flere oppdrag kan du forvente samme høye standard fra vår side.

Vi kommer gjerne på befaring for å se an prosjektet ditt slik at vi kan utforme et pristilbud på jobben. Vi stiller som totalentreprise, og utfører alt innen snekker- og tømrertjenester. Vi har spesialisert oss på rehabilitering og nybygg, og våre ansatte har en unike kompetanse når det gjelder dette.

Vi har gjennom en rekke prosjekter opparbeidet en bred kompetanse og tillit hos våre kunder, og vet av erfaring hva vi er gode for. Sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kunden er en selvfølge, og har høy prioritet hos oss. Respekt og tillit er viktige verdier, på lik linje med kompetanse og erfaring.


Møbelsnekker
Ditt behov - vår løsning!

Nyproduksjon, omstopping, reparasjon. Egenprodusert design av stålkonstruksjoner innen kontor, bar, restaurant, kjøkkeninnredning, baderom, trapper og mye mer. Ta kontakt for en gjennomgang av ditt behov så finner vi en løsning.

Nybygg
Vi har spesialisert oss på oppføring av bygg og byggledelse. Vi har holdt på med oppføring av bygg og byggledelse i mange år og har dermed oppnådd en meget god kompetanse på utvikling samt oppføring av disse byggene.
Vi bestreber å utføre mest mulig av arbeidet med eget personell slik at vi har kontroll på byggeprosessen fra A til Å. Dette gjenspeiler seg i god kvalitet på utførte bygg med lite feil og mangler.

Rehabilitering
Det er mange grunner til å utbedre en gammel og sliten bolig. En oppussing gir verdiøkning, samtidig som man får gleden av å bo i en ny og oppgradert bolig. Rehabilitering av bolig innebærer ofte skifte av vinduer, dører, gulv og kledning.
Vi tilbyr skreddersydde løsninger som bevarer, synliggjør mulighetene og utnytter potensialet i eksisterende bygninger. Med vår brede kompetanse er du sikret en helhetlig tilnærming til dine ønsker og behov.

Tilbygg
Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

Omtaler
 • Pris
  4.0
 • Kvalitet
  4.0
 • Service
  4.0
 • Benkeplater
  Benkeplater
  Veldig hyggelig. Nydelig resultat og god service og oppfølging. Litt sen til å svare pga høy ordretilgang , men seriøs og anbefales varmt
  • Marianne Bræin
  • Tirsdag 9. Mai 2023