Drøbak Parkettsliperi Jahnsen

4.9 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Parkettlegging

Alt utført i henhold til avtale. Veldig kjappe, dyktige og hyggelige hådverkere. Anbefales på det varmeste!
-

Maling av stue og entré

Vi valgte Drøbak Parkettsliperi, blant mange tilbud. Vi er veldig fornøyde, og oppdraget ble løst med stor stå-på vilje og høy kvalitet. Gulvet ble meget bra, og alle avtaler ble holdt. Men det som imponerte mest var servicenivået, og oppfølgningen. Vi hadde forøvrig også behov for en maler, så de satte oss i etterkant i kontakt med et malerfirma som de samarbeidet med. De gjorde også en meget bra jobb...Når malerne var ferdige, så ønsket Drøbak Parkettsliperi på eget initiativ å komme tilbake for å kvalitetssikre og legge en siste finish på gulvet, med et gratis ekstrastrøk med lakk. Dette var mer enn vi forventet... Anbefales.
-

Parkettslip og lakking av 30m2

Mitt gamle og slitte parkettgulv ble nytt og moderne etter at Drøbak Parkettsliperi hadde vært på besøk.
Hele prosessen fra anbud, befaring, planlegging og utført arbeid var pålitelig, effektiv, hyggelig og ikke minst profesjonell.
Jeg vil varmt anbefale denne bedriften videre!
-

Slipe parkett, ca 40m2

Profesjonell, seriøs og effektiv!
Gamle og slitte gulv ble som nye! Dette var det eneste firmaet som tok kontakt på telefon og kom på befaring innen kort tid.
-Er litt dyrere enn andre gulvslipere, men da gulvene var ferdige forstod vi hvorfor.- " Man får det man betaler for". Jeg anbefaler Drøbakk Parkettsliperi til alle som ønsker vakre gulv og super service!
-
Om oss
Hjem er vi? og hva kan vi gjøre for deg?

Vi er et firma som behandler gulv både til private, bedrifter og industri lokaler. Alt innen sliping, oljing og mye mer. Vi jobber i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Hedemark og hele Bergens området. Sjekk våre tjenester

Dersom du har et gulv som har falmet litt, eller mistet litt av sjarmen sin, vil vi kunne gi det et nytt liv, uten at du trenger å bytte ut det gamle.

Har det noe med gulv å gjøre, så fikser vi!

Trenger gulvet ditt en oppfriskning? Vi utfører en eller flere av våre tjenester både til private, bedrifter og industri lokaler. Få jobben gjort med Drøbak parkettsliperi nå. Er du klar til å investere i ditt hjem? Vi gleder oss til å hjelpe deg.

Lokasjoner
Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Hedemark og Bergen

Åpningstider
09:00 - 17:00

Tlf
+47 948 08 888

E-post
Drobakparkettsliperi@gmail.com