Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Easy Move By Jominy
Easy Move er et flyttebyrå med flere års erfaring som holder til på Nordstrand, Oslo - profesjonalitet og effektivitet er nøkkelord vi jobber etter og tar stolthet i!
Vi tror det er viktig å være dynamiske og fleksible, og har som mål å møte kunden vår i deres behov - vi? har derfor fokus på god teknikk og riktig utførelse, da vi tror dette kommer både våre ansatte og kunder til gode.

Du kan stole på at vi tar hvert oppdrag med ytterste seriøsitet og behandler dine personlige eiendeler med respekt og forsiktighet. Vi beskytter tingene dine med korrekt utstyr, slik at du kan være sikker på at ingenting tar skade i flytteprosessen. Vi ønsker allikevel å forsikre våre kunder om at prisen inkluderer forsikring på flyttelasset, skulle uhellet være ute.

Vi vet at det tar mye tid og planlegging å organisere ved flytting, og det er ikke alle som har overskudd og tid til dette, vi tilbyr derfor tjeneste hvor vi organiserer og pakker tingene dine for deg. Vi jobber etter en spesifikk struktur som gjør det mest mulig trygt, effektivt og organisert. Det eneste du gjør er å pakke de personlige eiendelene du ikke ønsker at vi skal håndtere.
Vi pakker også ut av esker og plasserer ting og møbler i ønskelige rom, samt henger opp rammer om dette skulle være av behov. Etterspør priser for dette om det skulle være av interesse.


Vi vet at flytting ofte innebærer avfall og ting man ønsker å kvitte seg med, og tar dette med for deg og kaster ved avsluttet oppdrag helt uten ekstra kostnad!


- flytter tingene dine fra A til Å med profesjonalitet og effektivitet
- benytter riktig utstyr for å beskytte flyttegodset slik at du kan stole på at tingene dine kommer frem slik du forlot dem
- inkluderer forsikring
- ikke tid eller kapasitet til å pakke inn og ut av esker ved flytting? Vi gjør det for deg!
- flytter tingene dit du møtte ønske ved ankomst på lokasjon, samt monterer møbler ved behov.?
- henger opp rammer ved etterspørsel
- tar med oss avfall og det du måtte ønske å kvitte deg med, helt uten ekstra kostnader!

Vi garanterer konkurransedyktige priser - ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi ser frem til å høre fra deg!
Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0