Eco Maler As

4.7

4.7

6 Omtaler
Hva kan vi hjelpe deg med? Vi i Eco Maler vil gjerne ta ditt maleoppdrag! Vi maler alle slags bygninger innvendig og u.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Eco Maler As hjelpe deg med
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi i Eco Maler vil gjerne ta ditt maleoppdrag! Vi maler alle slags bygninger innvendig og utvendig, og tar oppdrag for både private kunder og bedriftskunder i østlandsområdet. Skifte panel eller vinduer, tapetsere, helsparkle, skifte gulvbelegg? Vi gjør det for deg – på miljøvennlig vis! Krever prosjektet ditt snekkerarbeid eller arbeid på det elektriske anlegget? Vi har samarbeidspartnere og tar oss av koordineringen. Vi tilbyr sømløs fullservice, hvor vi tar oss av alt fra innkjøp av materialer til nedvask etter prosjektet om ønskelig. Kontakt oss i dag for befaring og et uforpliktende tilbud!

Fagkunnskap og kommunikasjon gir fornøyde kunder

Eryk er daglig leder i Eco Maler AS. Han har vært i bransjen siden 2008, og i 2016 valgte han å satse på malervirksomhet på heltid med eget AS. Med bakgrunn som kjøkkensjef er Eryk vant til å levere arbeid av høy kvalitet under tidspress. Årene som kokk har også ført til at Eryk kjenner betydningen av god kundebehandling. Hans erfaring er at solid fagkunnskap må utfylles av god kommunikasjon. Derfor legger Eco Maler stor vekt på dialog med deg som kunde, både før oppstart og underveis. Prosjektet er ikke ferdig før du er fornøyd!