Elektriker1 Romerike AS

0

Ingen Omtaler
Elektriker1 Romerike AS, ble etablert desember 2012 av Jørn, Kristoffer, Jimmy og Fred. Vi er dag i et firma som består .. Vis mer
Dette kan Elektriker1 Romerike AS hjelpe deg med
Elektriker1 Romerike AS, ble etablert desember 2012 av Jørn, Kristoffer, Jimmy og Fred. Vi er dag i et firma som består av 9 kompetente elektriker, og én lærling, som sørger for en god gjennomføring for våre kunder i Stor-Oslo.

Kvalitetssikker utførelse
Vi kan gjøre de fleste oppgaver innenfor elektronikk og streber for å være en trygg og troverdig elektriker, som får jobben gjort. Våre kunder kommer fra både næringslivet og privatsfæren, noe som gjør at vi har kompetanse og erfaring fra ulike arbeidsoppgaver. Vi kan blant annet bistå deg med:

Installasjon av telenettverk og fiber
Installasjon av Smarthus
El-sjekk av privatbolig
Årlig internkontroll av næringsbygg
24 timers vaktordninger etter avtale

Godkjenninger og medlemskap
Som elektrikerfirma har vi alle nødvendige godkjenninger, og kan blant annet vise til godkjenning fra Ekom. Vi er også medlem i Nelfo og kan vise til at vi er en autorisert elektro forvalter.

Samarbeidspartnere og grossister
Våre samarbeidspartnere sørger for gode priser og holder oss oppdatert på relevante nyheter. Vi samarbeider i dag med Norgeseliten, hvor vi holder oss oppdatert på endringer og får lavere priser på relevant utstyr. Som grossister benytter vi i tillegg Berggård Amundsen og Onninen.

Garanti på el-installasjon
Vårt fokus er hele tiden at oppdraget skal utføres korrekt, at vi følger alle lover og regler, samt tilfredsstiller kundens behov. Vi har 5 års garanti på alle jobber vi utfører, og skulle det være noe er det bare å ta kontakt.
Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tjenester.