Elektro Ansvar AS

3.7 (38 Omtaler)
Omtaler (38 Omtaler)

Legge varmefolie i 23 kvm. rom (stue/kjøkken)

Dette fimaet gjorde en kjempegod jobb med å legge varmefolie i stue, kjøkken og sovero, og montere to termostater. Reidar tok ansvar for alt av matreialer, møtte opp presist til avtalt tid, var veldig tydelig og effektiv å kommunisere med om jobben, og svarte raskt på alle meldinger og spørsmål. I tillegg fikk vi en veldig god pris for hele oppdraget, sammenlignet med de andre tilbudene jeg mottok. Jeg fikk også samsvarserklæring tilsendt på mail rett etter utført oppdrag.

Jeg gir Elektro Ansvar min varmeste anbefaling!
-

Varmekablar bad sviktar. Elektrikarjobb

Lite firma. God og rask sørvis.
-

Strøm

Jobben ble veldig bra . Hvar 10 min før avtalt tid.
Hyggelig elektikker som jobbet effektiv .
Anbefaler dette firma .
-

Liten jobb på Kråkstad

Pass opp dette firmaet skriver timer med gaffel og det nytter ikke å forsøke å prate med dem. 1300,- for å kjøre 15 min, kjøring til neste kunde (som jeg antar de også fakturerer de for, heldigvis liten jobb).
-
Dette var en rapport fra Hafslund. Mye arbeid . Transport tur retur Drøbak = 1 time. Trodde han skulle slippe å betale mva.Useriøs kunde
Lørdag 17. August 2019 - Elektro Ansvar AS

Montere lysbrytere og lamper

Møtte ikke opp til avtalt tid, slik at vi måtte avtale ny tid en annen dag. Jobben med å kople to lysdimmere som jeg hadde kjøpt inn på forhånd (40 min arbeid), ble fakturert meg kr 2320,-. Timepris før moms blir da intet mindre enn kr 2610,-. Kjøretid på 15 min var medregnet og spesifisert til kr 800,- pluss moms. Dette er ikke annet enn latterlig dyrt. Jeg føler meg rett og slett lurt.
Fyren som kom hit var hyggelig nok. Jeg måtte dog være håndtlanger for ham.
-
Kunde hadde kjøpt inn feil lysdimmer vi måtte hente nye hos grossist. Prisen er inkludert 2 stk elektronisk dimmere. Transporttid er 1 time. bilomkostninger er kr 450,00 + mva
Lørdag 17. August 2019 - Elektro Ansvar AS

Sjekke status, evt. bytte av dimmebryter

Fantastisk bra utført arbeide, raskt og trygt håndtverk. Vi er glade for det arbeidet som ble utført, på en så profesjonell måte
-

Ny utekurs og feilsøking bad lys

Pris var akkurat som avtalt. Presist oppmøte. Veldig pent utført arbeid og de var høflige og profesjonelle.

Jeg er veldig fornøyd.
-

Skifte hovedsikring til leilighet

Oppdraget var å skifte dagens defekte kombiautomati fra 32A til 40A (kombi sikring+jordfeilbryter, som vist på bildeme) i en leilighet fra tidlig 90tall. Prisen var bra og jobben ble kjapt utført. Fikk skriftlig lovnad om at jordfeilbryteren ikke skulle røres. Kombiautomaten ble tatt bort og erstattet med en ren hovedsikring. Nå sitter jeg igjen uten jordfeilbryter. Forklaringen var at de ikke visste at leiligheten ikke hadde egne jordfeilbrytere på hver kurs. (til info så er det INGEN leiligheter fra tidlig 90tall som har kombiautomat på hovedsikring OG egne jordfeilbrytere på hver kurs). Dessuten har ikke gjeldende instrukser tilbakevirkende kraft når man utfører reparasjon som i dette tilfellet, man kunne fint ha erstattet dagens 32A kombi til en 40A kombi.
Min uvitenhet med hvordan dette strømopplegget fungerer lot seg koste dyrt, nå må jeg få enda en elektriker til å komme til å enten skifte ut alle sikringene i leiligheten med jordfeilautomat eller skifte ut hovedsikringen (igjen) til en 40A kombiautomat (som det var i utgangspunktet.). En kombiautomat på 40A koster ikke mange hundrelappene btw.

Jobben ble utført kjapt og effektivt og produktet fungerer.

Firmaet kan anbefales, men da må du ha skriftlig avtale på hva som skal gjøres uten at de skal kunne komme seg unna på en sleip måte. Slik at det ikke vil oppstå uenigheter etter at jobben er utført.
-

Oppgradering av det elektriske.

Veldig bra firma. Hyggelige, presise, pent utført arbeide.
Lena.
-

Åpne tak på bad, og remontere

God kommunikasjon, løsningsorientert, regning samsvarte med prisoverslag mottatt på forhånd. Kom da han skulle og var ferdig ila en dag slik han hadde sagt på forhånd. Samsvarerklæring mottatt.
-

Retting av feil etter El-tilsyn

Raskt tilbud, presist oppmøte, effektivt gjennomført.
Anbefales!
-

Installere kontakt eller varmeovn på toalett

Oppdraget var en liten timebasert jobb i Oslo.

Fikk raskt tilbud, men det gikk ca 7 uker før de fikk tid til å møte. Montøren møtte presist og arbeidet effektivt.

Vær oppmerksom på at de fakturerer reisetid Drøbak - Oslo i timepris, det kommer i tillegg til fast transportkostnad. Jeg spurte på forhånd om hvilke priselementer som kom i tillegg til materiell, men det ble ikke opplyst om praksis med reisetid. Jeg synes også de var veldig dyre på materiell.
-

Sette opp baderomslamper etc

Firmaet gjorde en veldig bra jobb.
-

En ekstra stikkontakt på vaskerom

Et lite, men greit utført arbeide. God service. Firmaet har også fått i oppdrag å oppgradere sikringsskapet
-

Elektrikerarbeid til bytte av kjøkken

Brukte Reidar i Elektro Ansvar for jobb på kjøkken, og er veldig fornøyd. Han kom nesten halvparten ut i pris i forhold til 4 andre tilbud jeg fikk, og kunne raskt være på plass og har levert super service.
Det ble trukket ny kurs til komfyr, koblet på komfyr og platetopp, komfyrvakt, 5 stikkontakter og koblingspunkt.
Ville absolutt brukt Reidar igjen!
-
Veldig fornøyd!

Vennlige personer, rask og god levering av tjenesten, med et godt resultat.
-

Etalbere et uttak for strøm

Bedriften gav, etter min oppfatning, villedende prisinformasjon ved anbud så medførte en meget kostbar oppsetting av et kontaktpunkt.
Når det er sagt var medarbeideren på stedet meget sympatisk og tilsynelatende faglig god.
-

Godkjenne el anlegg

Kom fort, gjorde arbeidet i henhold til Avtale. Pris ble lik prisoverslag, så meget fornøyd med servicen.
-

Feil i sikringskap

Jobbens varighet: 40 min
Total pris i arbeidstimer 3000 kr

Jeg foreslo at de kunne komme på morgenen før jeg skulle på jobb, men de mente de kunne ta det på kvelden samme dag da de hadde en jobb rett i nærheten. Jeg ga etter for en smidig løsning i deres favør. Det kostet meg 1000 kr i tillegg i overtid. Jeg har prøvd å gå i dialog med selskapet men blir møtt med utskjelling og usakligheter. Jeg har bestridt kravet med forslag til løsning alle kan leve med, men selskap truer med å sende kravet til inkasso noe som er i strid med god inkasso skikk.
-

Installere taklampe og feste kontaktpunkter

Fikk raskt tilbud og hjelp.
God service og utførte oppdraget kjapt.
-

Kortsluttet kontakt kjøkken + termostat bad

Svarte raskt på anbudet, var effektive og serviceminded under oppdraget.
-

Koble strøm til 3 avtrekksvifter + stikkontakt

Ga raskt tilbud, kom og var effektiv samt kom med gode forslag til utbedringer utover oppdraget. Bruker de gjerne igjen
-

Diverse elektrisk arbeide

De kom på befaring når de sa og var klare til å starte jobben omtrent umiddelbart. Elektrikeren snakket veldig godt norsk og det er viktig når man skal kommunisere om så viktige ting som strøm. Han var veldig rask og utført arbeidet og noe ekstrating etter avtalt pris. Meget godt fornøyd med dem, kan anbefales.
-

Jording og panelovner

Jobben ble gjort til avtalt tid på en tilfredsstillende måte.
-
Fikk raskt svar på mail (også i helgen), og han som møtte opp var beget hyggelig. Jeg trakk en stjerne på pris, da jeg synes kjøretiden var litt lang. Jeg vil anbefale at de heller har fast frammøtepris, så ikke kunden får noen overraskelser. Men jeg vil absolutt anbefale dem, og vi vil helt sikkert kontakte dem neste gang vi har noe som skal gjøres.
-

Kontakt til vaskemaskin på bad

Rask tilbakemelding,midt i fellesferien. Bra service.
-

Elektriker

Vi kan skryte av han som kom hjem til oss og ga oss en service som alle bør kreve som vi fikk uansett. Han gjorde arbeidet helt "Perfekt".

Elektrikeren viste ansvar og ga anbefalinger og hadde en vennlighet som vi alldri sett maken til av tidligere håndverkere.

NB, Vi kan anbefale alle å bruke dette firmaet!
-
Kjapt og greit utført!
-
Jobben ble godt utført til avtalt tid.
-

Jordfeilbryteren slår ut

Ok.
-

Ettersyn av to brytere til varmeanlegg på to bad

Dette burde egentlig de som har kjøpt huset mitt, uttale seg om. Fra mitt ståsted var det svært bra. Firmaet møtte opp presis, gjorde jobben raskt og effektivt og gjorde meg dessuten oppmerksom på et krav (jordfeilbrytere) som jeg ikke kjente til. Jeg ba dem gjøre jobben og var fornøyd med oppfølgingen. Men arbeidet ble utført etter at jeg hadde flyttet ut og nye eiere hadde overtatt. Regning for den jobben har jeg ikke mottatt ennå.

Mvh

Kjellaug Myhre
-

Diverse elektriske utbdringer

Ikke spesielt fornøyd med jobben som ble gjort av dette firmaet. Det elektriske arbeidet virker greit, men de overfakturerte for jobben og ryddet ikke opp etter seg.
-

Legge kabler, kontakter og brytere

Under middels arbeid, utført over 2 dager, med lovnad om god pris. Utført av 2 stykker for mindre arbeid. Arbeidet var byggteknisk ødeleggende og faktureringen var ut av en annen verden. Servicen jeg ble møtt med ved kontakt var mindre trivelig og nærmest trakasserende.
-

Montering hvitevarer på nytt kjøkken

Forsøkte å lure meg på pris og fakturerte ikke i samsvar med pristilbudet. Uten noen som helst foravtale eller indikasjon, ble to personer sendt til å gjøre en liten jobb. En person jobbet godt, mens en gikk mest rundt. Var hos meg under 2 timer og hadde en 20 min lunsjpause inkludert i tiden de fakturerte meg. Fakturerte med en times transport per pers. Kontakten ble ikke festet godt nok til veggen og løsnet etter en uke.
-

Elektrisk oppgradering enebolig

De gjorde en grei og proff jobb på dette oppdraget, oppgradering av el-inntak og sikringsskap på enebolig.
De meldte jobben til netteier, og synkroniserte greit med hensyn til netteiers folk blant annet for bytte av måler. Alt til avtalt tid og avtalt pris. De monterte til og med noe tilleggsutstyr i sikringsskapet som jeg hadde skaffet selv uten å kreve ekstra betalt (ikke særlig tidkrevende ekstrajobb, men hyggelig likevel).
-
rett og slett møkka dårlig jobbinnsats, og dobbel fakturering. Etter avtale på forhånd skulle gjennomgang av det elektriske anlegget i leiligheten komme på ca 2500 ink. Mva og en skriftlig rapport i ettertid. 2 stk fra firmaet var på adressen i 40 min, etter å ha møtt opp god og vel en halv time etter avtale. Ingen av disse to var inne i stua, men skrev allikevel rapport om det elektriske anlegget i hele leiligheten. Rapporten som ble levert var direkte feil og mangelfull, og på ingen måte hva vi hadde blitt forespeilet at den skulle innholde. Sluttfaktura endte på nesten 7000.- på grense til svindel i følge meg, vil du ha en slett jobb og stor fakturabervdette formæt for deg!
-
Fikk pris på 550+mva pr. time på telefon og mail. Takket ja. To elektrikere kom for å tre en ledning i en liten lettvegg. Sluttprisen ble over 6000,- for under en times jobb. Kom ikke gjennom med klage. De tok betalt for 3 timer arbeid og 3 timer transport. Jeg ba ikke om to elektrikere, de opplyste ikke om at de alltid er to slik at den reelle timeprisen er 1100+mva. Jeg valgte et firma jeg trodde var seriøst. Må inrømme at jeg er lei av at man aldri kan stole på håndverkere.
-

Overspenningsvern i sikringsskapet

Elsentralen AS. God pris og levert til avtalt tid og kvalitet. Ba også om tilbud på øvrig arbeid, men det mottok jeg aldri.
-
Om oss
Elektro installatør. godkjennt registrert bedrift. alle elektrotjenester bedrift og privat.