Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Eliel AS

Eliel AS

3.7
1 omtale
Om Eliel AS
Eliel Facility AS holder til sentralt på Strømmen, en kort spasertur unna Strømmen Storsenter. Vi leverer eiendomstjenester som renhold, kantine, vaktmester og uteareal ? derav samlebegrepet «facility» for å betegne disse og relaterte tjenester.


Vi tilbyr også å ta på oss engangsoppdrag som flyttevask, visningsvask, hovedrengjøring, vindusvask og annet div

Vi ble stiftet i 2014 og nytt av god vekst siden den gang. I 2018 omsatte vi for over 9 millioner kroner sammen med våre 35 fantastiske ansatte på laget. Vår bedriftskultur bygger på?kvalitet og disiplin i alt vi gjør. Vi setter kunden foran, lytter nøye etter behovene og jobber ut ifra det etablerte rammeverket. Tydelig planlegging og effektivitet er nøkkel for et suksessrikt samarbeid. Vår filosofi er basert på de systematiske metodene kjent som?5S og lean. Kort fortalt er dette en filosofi hvor vi fokuserer på kundens opplevelse av våre tjenester samtidig som vi fokuserer på å eliminere sløsing ved å være i kontinuerlig forbedringsprosess. Vi er den eneste bedriften i vår bransje i Norge med denne tilnærmingen på oppgaven.?

Hva betyr dette for deg som kunde? Dette betyr at du som kunde av Eliel Facility AS får en leverandør som setter seg i ditt skinn og sørger for at dere får levert tjenester som er av høy kvalitet, forutsigbart og lønnsomt.

Kvalitet og disiplin er vår levemåte! Vi gleder oss til å kunne betjene dere!


I Eliel Facility har vi som mål å kunne stå til tjeneste for andre, det gjelder våre kunder, våre ansatte så vel som vårt lokalsamfunn og verdenssamfunn. Vi har siden vår oppstart støttet ideelle organisasjoner som arbeider dag og natt for å gjøre livet enklere for andre ? og i noen tilfeller redde liv. Vårt arbeid innenfor samfunnsansvar og bærekraft ble ytterligere forankret gjennom vår miljøfyrtårn-sertifisering i 2020.

Som en Miljøfyrtårn-sertifisert organisasjon tar EF aktivt miljøansvar og bidrar til grønn omstilling. Dette innebærer at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøledelsessystem og et godt verktøy til å følge opp og jobbe kontinuerlig med å redusere virksomhetens miljøpåvirkninger. Miljøfyrtårnsertifiseringen er en anerkjent nasjonal miljøsertifiseringsordning på lik linje med de internasjonale miljøsertifiseringsordningene (ISO 14001 og EMAS).? Les mer her:?https://www.miljofyrtarn.no/

EF en støttebedrift av Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Støtten går til forskning og utvikling for at alle skal kunne få raskere og riktigere avansert akuttmedisinsk behandling utenfor sykehus. SNLA har som formål å redde liv og helse gjennom å styrke luftambulansetjenesten og akuttmedisin. Årsrapporten til SNLA for 2017 viste at stiftelsen hadde gjennom sitt datterselskap fløyet 6?522 timer og gjennomført 7?367 oppdrag med sine legehelikoptere, og 2?267 oppdrag med sine legebiler i Norge. Dette og mye mer er vi stolte av å kunne være delaktig i.
Les mer på deres nettsider her?https://norskluftambulanse.no/

Videre støtter vi en kristen menighet i Oslo som blant annet jobber med integrering av migranter inni i det norske samfunnet, arbeidsliv og bistår foreldre med barnas skoleoppfølgning.??Vi støtter denne tilnærmingen til våre medmennesker og nye medborgere. Eliel Facility har også kunnet tilby jobb til flere fra menigheten som en del av integreringsarbeidet.
?
Sist, men ikke minst så støtter vi barnehjemmet «Amour du Prochain» som er en norsk organisasjon som driver et barnehjem i hjertet av Afrika, i Kinshasa, DR Kongo. «Amour du Prochain» er fransk og betyr på norsk «nestekjærlighet». Organisasjonen spesialiserer seg på adopsjon av forlatte barn mellom år 0 til 5. Økende fattigdom i landet har dessverre ført til at flere forlater nyfødte eller små barn på offentlige steder og ADP jobber på spreng sammen med sine partnere for å finne et hjem til så mange som mulig. Les mer på deres nettsider?[www.amourdp.no](http://www.amourdp.no/)Du finner mer info om oss på våre hjemmesider :?https://www.eliel.no/