Elvik Graveservice As

5.0 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Gravejobb

Elvik sendte meg et ryddig og oversiktlig tilbud. Tilbudet var godt og jeg valgte Elvik. Han har utført jobben helt perfekt, gitt gode råd og veiledning for mitt prosjekt videre. Han holdt seg innenfor kostnadsavtalen, til tross for at det var mer jobb enn planlagt. Videre hjalp han meg med et tilleggs oppdrag som også ble utført helt etter avtale, kostnadene for dette var også veldig bra, ikke noe overprising eller annet tull med Glenn Elvik!
Alle tider/avtaler ble også overholdt.
Kan på det sterkeste anbefale Glenn til andre.
Kun gode opplevelser :-)
-
Takker for hyggelig tilbakemelding. Lykke til med prosjektet videre. Mvh Glenn Elvik.
Mandag 23. November 2020 - Elvik Graveservice As
Om oss
Vi i Elvik graveservice As har over flere års erfaring fra bransjen. Vi utfører arbeid innenfor Graving eks. drenering og kabelgraving. Vi utfører også en del vedlikehold av hus. Eks.Snømåking, rensing av takrenner, fjerning av istapper og slike ting. Utvendig vedlikehold.

Vi er en profesjonell aktør som er opptatt av å ivareta kundens behov og ønsker. Vårt mål er at alle kunder hos oss skal være fornøyde med arbeidet vi utfører.
Vi kommer gjerne på en uforpliktet/gratis befaring.

Graving
Vi gjør det meste innen gravearbeid og tar både små og store oppdrag. Vi tar på oss oppdrag med drenering, minirenseanlegg, forstøtningsmur, belegningsstein, pigging, transport, hage, kabelarbeid, rivingsarbeid, , vann og avløp. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Drenering
God drenering rundt huset hindrer fukt- og kondensskader i grunnmuren. Om du kun isolerer innvendig er faren større for at det oppstår fukt. Vi bruker Isodren plater for å beskytte deres hus mot disse problemene. Ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen for ditt hjem.

Massetransport
Vi sørger for at overskuddsmasse etter graving blir fraktet vekk. Vi skaffer også jord, stein og singel ved behov. Ta kontakt for priser.