Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Em Betong Service AS
Em Betong Service As

Om Oss:

Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Vi holder åpent alle hverdager hele året. Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Vi har godt innarbeidede rutiner og et solid fotfeste i bransjen. Dette sammen med kontinuerlig utvikling gjør oss til en solid samarbeidspartner.

Vi tar alle oppdrag innen våtrom, flislegging og avretting.Har fagbrevet og er våtromssertifisert. Vi utfører alt innen våtrom, membran, flis, skifer, fasadestein og avretting.


Skifer:

Vi legger alt i skifer og naturstein. Skifer i gang, muring av peis i skifer, forblending av vegger i skifer. Forblending av vegger i naturstein. Bruddheller, skiferfliser for gulv, trappetrinn og repos, sålebenker og granitt- og marmorfliser.
Vi utfører etter ditt ønske og dine behov, ta kontakt!


Avretting:

Et gulv bør og skal være plant i rom som ikke er våtrom. I våtrom er det viktig å ha riktig fall på gulvet. Gulv i gamle bygg og gulv som skal rehabiliteres er ofte blitt skjeve og har fått feil fall, men ved hjelp av gulvavretting får man et godt utgangspunkt for videre arbeid.
Em Betong Service As sørger ved hjelp av lang erfaring og riktig utstyr for at ditt gulv blir perfekt.


Flislegging:

Vi flislegger både bad, hall/ytterganger, over kjøkkenbenker, soverom og uterommet som terrasser og trapper.
Fliser er et spennende, varig og vedlikeholdsvennlig materiale. De fleste tenker kanskje på bad og kjøkken når det er snakk om fliser, men også i andre rom er fliser et godt alternativ.


Totalrehablitering av bad:

Vi har utviklet god kompetanse på bad, og har spesialisert oss innenfor dette. I samarbeid med rørleggere og elektrikere totalrenoverer vi bad og våtrom. Em Betong Service As er godkjent våtromsbedrift iht. byggebransjens våtromsnorm Vi liker å bygge bad fordi det er artig og fordi vi er lidenskapelig interessert i det. Vi ønsker å finne best mulige løsninger til badet ditt etter behov og ønsker. Vi kan gi deg forslag på både kostnadseffektive bad, og litt mer eksklusive og spesielle bad.
Som medlem og godkjent våtromsbedrift gjennom fagrådet for våtrom, holder vi oss faglig oppdatert for å kunne bygge drømmebadet ditt. Ved å overlate hele jobben til oss, så sørger vi for koordinering av både rørlegger og elektriker. Du har kun en person å forholde deg til.
Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0