Erga Bygg AS

4.8 (23 Omtaler)
Omtaler (23 Omtaler)

Gulvlegger

Godt arbeid og tilpasningsevne. Fikk løpende tilbakemeldingen når gulvet ble lagt. Positiv holding. Gulvet ble lagt i en gammel leilighet samtidig som det bodde leietakere i leiligheten. Punktlig. Overalt godt gjennomført.
-

Tømmermann

Vi fikk byttet ut rekkverk av tre til glass rundt trappegang fra entre til stue. Petter Erga tok hele prosjektet, rev, kjørte bort avfall, skaffet elektriker, maler etc. Jobben ble gjort veldig raskt og effektivt. vi er veldig fornøyd med arbeidet som er utført, og anbefaler Ergaen.
-

Bytte stolpe, spiler og håndtak på trappene

Svært godt fornøyd og kan anbefales på det sterkeste. Overholdt alle avtaler, og hentet materiell utover det vi avtalte men til avtalt pris. Dette er et firma vi kommer til å bruke igjen ved neste jobb.
-

Tette trappetrinn

Svært godt fornøyd med Petter og jobben han utførte. God og tradisjonell tømrer.

Vil bruke han til neste prosjekt.
-

Gulvlegger

Raskt utført arbeid til en god pris
Fint utført
Lett tilgjengelig
Pålitelig


Skulle ha husket å fuget med fugemasse enkelte steder.
-

Reparasjon av låsemekanisme for heve skyvedør

Skyvedøren var såpass gammel at nye deler til låsen ikke kunne skaffes. Etter å ha inspisert skyvedøren fikk vi tilbud på forsøk på å reparere den eksisterende låsen, og skifte av skyvedør. Takket være erfaring og dyktighet klarte han etter kort tid å reparere låsen til en brøkdel av prisen det hadde kostet å skifte hele skyvedøren. Kan absolutt anbefale Ergaen AS!
-

Betongsaging

Arbeidet ble utført innenfor avtalte rammer.
Pålitelig, punktlig og god service.
-

Utskifting av ytterdør

Meget bra utført arbeid, arbeidet ble gjort innen den tid som var avtalt og god service. Vil gjerne bruke dette firmaet igjen.
-

Fikse to innerdører og en terrassedør som slår,

Tømmermann fra Ergaen AS var veldig dyktig, hyggelig, rask, pålitelig, han utførte jobben helt I henhold til det som var tenkt og ga I tillegg ekstraservice I form av gode tips for videre vedlikehold av dører etc. Prisen på jobben er helt ok og står fint I forhold til den gode jobben som ble utført.
-

Undersøke og evt legge nytt gulv

Svært godt inntrykk av arbeidsledere og utførere. Språk og kommunikasjon er svært viktig når flere aktører deltar og i sum er vi svært fornøyd selvom vi opplevde å måtte passe på at de små detaljene også ble gjennomført i henhold til våre forventninger. Prisen kunne nok vært lavere, men da ville det nok gått ut over noe annet.
Jeg vil absolutt anbefale Ergaen og har allerede engasjert firmaet i vurdering og anbefaling av nytt prosjekt.
-

Bytte av 5 stk vinduer

Punktlig, pålitelig og profesjonelt firma. Vi valgte å utvide oppdraget til å også inkludere bytte av himling på kjøkkenet. Erga tok på seg dette uten å blunke, og hjalp også med formidling av dyktig elektriker pluss bisto med annet smått som oppstod under oppussingen.
Løsningsorientert og fleksibel, lot oss gjøre kostnadsbesparende småting selv.
-

Justere og forkorte innerdør

Ergaen AS hjalp oss med å tilpasse en dør til karm. Svært hyggelig service og detaljert svar. Håndverkeren møtte til avtalt tid og fullførte jobben effektivt etter avtale. Kan trygt anbefales videre.
-

Sette opp terasse

Godt arbeid til en god pris.
-

Skifte ut et Takvindu

Knallbra firma og personell, effektiv, ansvarlig, etterrettelig og til å stole på og overlate huset til alene. Anbefales på det høyeste.
-

Veggene i ca 40 m2 stue skal plates og males

Ergaen AS ble opprinnelig engasjert for oppussing av 40 m2 stue, enkel jobb med plating og maling, samt bygging av uteplass for grilling.
Insekts- og fukt/råte-skader på bærende struktur i gulv og vegg gjorde dette til en massiv reparasjon!

Petter Erga er verd sin vekt i gull! Han la straks om planer, skjøv på avtaler og fikk gode samarbeids-partnere innen andre fag. Jobben ble planlagt og satt i gang på rekordtid, og ble utført skikkelig profesjonelt!

Kvaliteten på reparasjonsarbeidet og opprinnelig planlagt oppussing er særdeles god! I skrivende stund pågår arbeidet med grillplassen ute, og det ser svært bra ut!

ERGAEN er et enmannsforetak som jeg vil anbefale til alle! Han viste seg særdeles god mht fleksibilitet, planlegging, organisering og service. Han jobbet særdeles hardt og godt i denne perioden, og er et skoleeksempel på en flink og kreativ tømmermann!!
Vil også berømme hans partnere innen elektriker- og murerfaget!
-
Ergaen gjorde en strålende jobb med å legge parkett. Super hyggelig, god kvalitet og effektiv. Kommer til å bruke han igjen!
-

Ytterdør

Vi fikk skiftet ytterdør. Ergaen tok seg av alt fra innkjøp av dør m.m og montering/opprydning etterpå.
Kan trygt anbefale firmaet videre.
Hyggelig og serviceinnstilt eier.
Kom da de skulle komme.
Noen justeringer måtte til dagene etter,men dette var ingen problem.
-

Skaffe og bytte ut vindu på soverom 120x120 vindu

Flott utført arbeid, han heiv seg fort rundt da oppdraget ble utvidet, kom med kreative løsninger da uventede problemer oppstod, god pris og supergod service. Kjempefornøyd med arbeidet.
-

Legge laminatgulv og takpanel

Hyggelig fyr som gjennomførte arbeid som avtalt. Raskt, effektivt og fint arbeid. Anbefales!
-

Skifte/sette inn ny dør i garasje

Ergaen AS skiftet garasjedør hos oss og vi er fornøyd med både med arbeid og pris.
Kundeservice var helt topp og vi anbefaler andre å ta kontakt med ham når dere trenger å få gjort en jobb.
-

Nytt vindu samt montering

Hyggelig kar som var mest serviceminded av alle som tok kontakt. Flott utført arbeide til en god pris. Anbefales! :-)
-

Montere dør

Ergaen AS laget vegg og montert to dører mellom stue og garasje. Oppdraget ble utført etter planen og resultatet er veldig bra. De ansatte er pliktoppfyllende, punktlige, og har en positiv innstilling. Jeg fikk mye råd underveis og samarbeidet fungerte veldig bra. De var fleksible ettersom arbeidet ble gjort, og tilpasset seg endringer som oppstod underveis. Jeg kan anbefale Ergaen AS på det varmeste.
-

Jeg trenger hjelp til å bygge terasse

Møtte etter avtale vær dag. Samarbeidet å arbeidet var helt kjempe bra. Kan anbefale han videre til andre.
-
Om oss
Snekker med bred erfaring innen påbygg, Terrasser, Balkonger, Gjerder, Rekkverk og ellers det en måtte ønske utvendig. Hagestuer, Pergola, uteplass.

Alt innvendig arbeid som legging av Parkett, Laminat.
Gipsing av tak og vegger.

Bytte av vinduer og dører.
Balkongdører, Skyvedører

Har samarbeid med vinduleverandører som NorDan og Giljevindu.

Byggevarer kommer fra Monte´r Forus og jeg utfører også oppdrag på vegne av Monte´r Forus sine kunder ved behov.

Samarbeider også med godkjent rørleggerfirma og Elektro installatør.

Har mye oppdrag for forsikringsbransjen og har jobbet tett sammen med Skadegruppen AS og Polygon As innen sanering og gjenoppbygging.

Følg oss på Facebook:
https://www.facebook.com/Ergaen-As-