Eurofins Radonlab AS

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
Eurofins Radonlab består av høyt utdannede og erfarne spesialister på radon. Radonlab ble startet av dr. scient. Aleksandar Birovljev, som tidligere har etablert laboratorier ved Statens strålevern og Teknologisk institutt.
Eurofins Radonlab tilbyr pålitelige radonmålinger, undersøkelser, måleinstrumenter og kalibrering av disse, samt kurs og opplæring innen radonfeltet. Blant disse finnes både sporfilm og elektroniske instrumenter for måling av aktivitetskonsentrasjon og stråledose fra radon.

På tiltaks siden utvikler vi og tester nye ideer for reduksjon av radonnivå innendørs. Vi tilbyr kurs og opplæring innen radon målinger og tiltak. Eurofins Radonlab´s sporfilmlaboratorium er klassifisert som klasse A av HPA (tidl. National Radiological Protection Board) i England som foretar årlige internasjonale sammenlignings-tester. Radonlab er i dag en del av Eurofins Scientific, verdens ledende laboratorium innen kjemiske og mikrobiologiske miljøanalyser.

Radonlab har utført titusener av målinger, undersøkelser og utbedringer i mange store og små prosjekter. Våre kunder er mange kommuner, borettslag, privatpersoner, entreprenører etc. Blant de største oppdragsgivere er Oslo kommune, Statsbygg, Forsvarsbygg, Skanska, AF-Gruppen, Bærum kommune, Veidekke, OBOS, mange borettslag og sameier etc. Ta kontakt for en forkortet referanseliste.

Følg oss på Facebook:

https://www.facebook.com/radonlab/