Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Falken Renhold AS

Falken Renhold har over 25 års erfaring i renholdsbransjen og har som målsetting å fremstå som en ærlig og imøtekommende bedrift.

Vi er Godkjent Renholdsbedrift i henhold til kravene fra Arbeidstilsynet. Fra 1. desember 2012 er det ulovlig å kjøpe profesjonelle renholdstjenester fra ikke-godkjente virksomheter (unntak for bedrifter som er i søknadsprosess for godkjenning).

Helt fra oppstarten i 1985 har driften vært rettet mot næringskunder. Selskapet har vokst i takt med oppdragsmengden og kundenes krav, og i dag har vi rundt 70 medarbeidere. Vask og rengjøring er personavhengige tjenester. Vi har alltid vært opptatt av å rekruttere personer med sterk ansvarsfølelse, lojalitet til arbeidsgiver og eierskap til oppgavene.

Vi er opptatt av å ha kontroll over prosessene selv. På enkelte former for spesialrenhold benyttes underentreprenører. Vask av mopper foregår dels på eget og dels i eksternt vaskeri.

Alle medarbeidere gjennomgår grundig opplæring/renholdskurs, enten i egen regi eller hos eksterne.

Falken Renhold bruker standard typer renholdsmidler levert av Skovly Engros, men i enkelte tilfeller bruker vi andre renholdsmidler etter kundenes ønsker. Vi bruker utelukkende allergi- og miljømerkede produkter.

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0