Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Fasade & Interiørgruppen AS

Fasade & Interiørgruppen — Vi setter hovedfokus på godt håndverk og fornøyde kunder
Fasade & Interiør Gruppen AS er i dag 19 fast ansatte og vi er med det blant de største innefor vår bransje i Hordaland og størst i vår bransje på Askøy. Firmaet er eid av familien Jakobsen. Gunnar Jakobsen er i dag dagligleder og utgjør sammen med kontor/HMS-ansvarlig Stian Jakobsen den administrative delen av Fasade & Interiør Gruppen AS. Som fagligansvarlig og prosjektstyrer har vi ansatt Malermester Ken-Tore Sjursen.

Fasade & Interiør Gruppen AS utfører i dag det meste av utvendig og innvendig malerarbeid. Vi har en stor og bred arbeidsstyrke, og har således bred og god kompetanse innenfor våre fagfelt. Firmaet har i dag 8 firmabiler og er således veldig fleksible hva gjelder arbeidsområder, men i hovedsak utfører i dag arbeider i Hordaland og nærliggende omåder.

I tillegg til malerarbeider levere vi i dag i samarbeid med våre partnere noe tømrerarbeider, gulvleggerarbeider, parkettlegging og flisearbeider. Ønskes andre typer håndverk kan vi gjennom vårt brede kontaktnett formidle de fleste typer tjenester.

Vi utfører arbeid på nybygg og rehabiliteringsarbeider av større og mindre omfang samt at vi har en del faste serviceavtaler.

Fasade & Interiør Gruppen AS er en mesterbedrift og er medlem av Virke. Vi er i dag godkjent opplæringsbedrift.

Vi setter stort fokus på arbeidsmiljø og HMS og vi benytter oss av ekstern ekspertise, Forebygg Skade AS, for best mulig å kunne utføre dette. I tillegg til jevnlige vernerunder, samtale med helsesøster og hørsels- og blodsukkertest har Fasade & Interiør Gruppen As valg å ha årlig helsekontroll for alle ansatte hos bedriftslege.

Intet oppdrag er for lite intet oppdrag er for stort, vi verdsetter små og store kunder likt. Alle som ønsker våre tjenester er velkommen til å ta kontakt for uforpliktende og gratis befaring og pristilbud.

Omtaler
 • Pris
  5.0
 • Kvalitet
  5.0
 • Service
  5.0
 • Maling av stue
  Absolutt et firma som kan anbefales
  • Hans Runshaug
  • Mandag 21. Desember 2020
  Takk for god tilbakemelding og takk for at vi fikk utføre arbeidene hos dere.
  • Fredag 8. Januar 2021