Fasadeeksperten AS

5.0

5.0

1 Omtale
Fasadeeksperten as med ca 40 ansatte, har meget lang erfaring (ca 20 år) med restaurering av fasader, antikvarisk rehabi.. Vis mer
Dette kan Fasadeeksperten AS hjelpe deg med
FasadeEksperten AS med ca 40 ansatte, har meget lang erfaring (ca 20 år) med restaurering av fasader, Antikvarisk Rehabilitering, Mur og Betong, med i overkant av 400 større prosjekter, bl.a. i Oslo, og Stockholm. I tillegg til omfattende engasjementer innenfor feltet gamle, og bevaringsverdige historiske bygninger. Samt antikvarisk rehabilitering relatert til historiske bygninger med den høyeste internasjonale fredningsklasse.

FasadeEksperten AS er medhold av Plan og Bygningslovens §98A og forskrift om godkjenning av foretak for ansvarsrett av 22.januar 1997 nr 35 (GOF) gitt følgende sentrale godkjenning:

- Utførelse av Murarbeid i tiltaksklasse 2
- Utførelse av Montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 1
- Utførelse av Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 3

FasadeEksperten har blitt tildelt tiltaksklasse 3, noe som viser at vi er en av de beste innenfor bevaringsverdige byggverk og fasaderehabilitering. Denne utmerkelsen (Utførelse av Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 3) blir tildelt fra Direktoratet for Byggkvalitet. Der tiltaksklasse 3 er den høyeste klassen en bedrift kan få på dette området.

FasadeEksperten AS er medlem av organisasjonen StartBANK (www.startbank.no). Denne organisasjonen er et leverandørregister for bygg- og anleggsnæringen, og ble etablert i tett samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL) og offentlige myndigheter. Formålet til StartBANK er å sikre byggebransjen seriøse samarbeidspartnere. Leverandørene sånn som FasadeEksperten, vil bli vurdert på grunnlag av på forhånd fastlagte, objektive godkjenningskriterier.

StartBANK Id: 141441

FasadeEksperten AS har valgt å bygge opp vår virksomhet slik at vi kan tilby våre kunder et totaltilbud på hele prosjekter, dvs. totalentreprise.

FasadeEksperten AS har egne spesialiserte avdelinger, med egne verksteder innen mur, fasadeisolering, maler, blikk, stukkatur (gipsmaker). Vi har samt et eget stillase-selskap FasadExpert Stillasutleie AS. Dette gjør oss i stand til en mye strammere og dermed bedre fremdrift i våre kunders prosjekter. Dette sikrer igjen en konkurransedyktig pris.
Vi benytter kun våre egne høyt kvalifisert ansatte i våre prosjekter.

Vi jobber hardt hele tiden etter å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen, samtidig med at all virksomhet er forankret i gamle utprøvde, og testede håndverkstradisjoner.
håndverkstradisjoner.