Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Fasadeeksperten AS

Fasadeeksperten AS

5.0
1 omtale
  • MVA
Om Fasadeeksperten AS

FasadeEksperten AS med ca 40 ansatte, har meget lang erfaring (ca 20 år) med restaurering av fasader,
Antikvarisk Rehabilitering, Mur og Betong, med i overkant av 400 større prosjekter, bl.a. i Oslo, og Stockholm. I tillegg til omfattende engasjementer innenfor feltet gamle, og bevaringsverdige historiske bygninger. Samt antikvarisk rehabilitering relatert til historiske bygninger med den høyeste internasjonale fredningsklasse.

Vi er innvilget sentral godkjenning for ansvarsrett innen følgende områder:

- Utførelse av plasstøpte betongkonstruksjoner i
tiltaksklasse 2.

- Utførelse av murerarbeid i tiltaksklasse 2.

- Utførelse av taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 2.

- Utførelse av arbeid på bevaringsverdige byggverk i
tiltaksklasse 2.

- Utførelse av tømrerarbeid og montering av
trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1.

- Utførelse og montering av bærende metall - eller
betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 1.

- Utførelse av riving og miljøsanering i tiltaksklasse 1.

FasadeEksperten AS er medlem av organisasjonen StartBANK (www.startbank.no). Denne organisasjonen er et leverandørregister for bygg- og anleggsnæringen, og ble etablert i tett samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL) og offentlige myndigheter. Formålet til StartBANK er å sikre byggebransjen seriøse samarbeidspartnere. Leverandørene sånn som FasadeEksperten, vil bli vurdert på grunnlag av på forhånd fastlagte, objektive godkjenningskriterier.

StartBANK Id: 141441

FasadeEksperten AS har valgt å bygge opp vår virksomhet slik at vi kan tilby våre kunder et totaltilbud på hele prosjekter, dvs. totalentreprise.

FasadeEksperten AS har egne spesialiserte avdelinger, med egne verksteder innen mur, fasadeisolering, maler, blikk, stukkatur (gipsmaker). Vi har samt et eget stillase-selskap FasadExpert Stillasutleie AS. Dette gjør oss i stand til en mye strammere og dermed bedre fremdrift i våre kunders prosjekter. Dette sikrer igjen en konkurransedyktig pris.
Vi benytter kun våre egne høyt kvalifisert ansatte i våre prosjekter.

Vi jobber hardt hele tiden etter å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen, samtidig med at all virksomhet er forankret i gamle utprøvde, og testede håndverkstradisjoner.
håndverkstradisjoner.