Fikseralt AS

4.6 (5 Omtaler)
Omtaler (5 Omtaler)

Utbedring av råte i laft

Hyggelige mennesker, faglig dyktig. Prisestimat ble overholdt og en ryddighet etter endt arbeidsdag jeg aldri har sett før.
Anbefales.
-
Firmaet vi bestemte oss for her på hotel Bastion , levde så absolutt opp til forventningene. Hyggelige folk og pent arbeid til en fornuftig pris. Kan absolutt anbefales til andre. Vi ble veldig fornøyd.
-

Bryte opp ca 10 m2 badegulv

Godt arbeid til en billig penge.
Anbefales på det varmeste.
-

Redskapsbod Smart Easy

Gulvet i boden bøyer seg, dårlig fundament.døren er satt inn galt,vanskelig å lukke å få den låst. Lysåpning i bunnen av døren så der vil snøen komme inn til vinteren. Døren er ikke i lodd og vater. Litt skuffet har gitt de beskjed om dette men får ikke svar.
-
Leit å høre. Bodet kunden hadde kjøpt var umulig å sette opp bedre ettersom den var skev i alle retninger. Fundament ble gjort i slik kunden ønsket det og i samarbeid. Sommerferieutvikling gjorde nok at kunden opplever kommunikasjon som manglende.
Torsdag 27. Oktober 2016 - Fikseralt AS

Diverse vedlikehold

Pålitelig. Dyktig. Presis!
-
Om oss
Fikseralt AS gjennomfører og fullfører et prosjekt før vi begynner med det neste. Dette er en viktig grunnpilar for oss. Tillitt mellom partnere og at man holder avtaler er andre grunnpilarer for et vellykket prosjekt. At vi ikke jobber svart er den fjerde grunnpilaren. Når gode og riktige verktøy blir brukt av dyktige hender blir jobben effektivt gjennomført og resultat god. Vi bruker vår finsk nøyaktighet og kvalitetsbevissthet til å utføre arbeid som også vi kan være stolte over.