Fiskebeinparkett AS

4.7 (78 Omtaler)
Omtaler (78 Omtaler)

Slipe furugulv på hytte i Tuddal

Lett å diskutere løsninger og de bidro med god faglig kompetanse og råd. Veldig effektive - kom til avtalt tid og virket som det var to samkjørte håndtverkere som sikret både tempo og kvalitet.
-

Gulvsliping og lakkering av ca. 80 m2 parkettgulv

Er veldig fornøyd med resultatet, de kom til avtalt tid. Kan anbefales på det varmeste.
-

121 m2 eikeparkett slipes og lakkes

Kom som avtalt. Sliping av gulv. Svært bra arbeide, kvaliteten er god. God oppfølging. Meget godt fornøyd med hele oppdraget,
-

Sliping

Masis Design gjorde en fantastisk bra jobb med gulvet vårt. De slipte og oljet ca 85 kvm, brukte kun 8-9 timer. De var 3 mann som jobbet på. Kan anbefales.
-

Gulvsliping

Raskt og effektivt utført arbeid. Lett tilgjengelig for kommunikasjon. Punktlighet i fht avtaler.
-

Slipe 40 kvm

Veldig fornøyd med arbeidet.
-

Gulvsliping (eik) stue + noe rep av gulv

Meget bra utført arbeid.
-

Sliping av parkett

Meget effektive og flinke. Kom til avtalt tid. Gjorde jobben
raskt uten at det gikk ut over kvaliteten. Ryddige og høflige. Meget fornøyd.
Anbefales!
-

Gulvsliping

Ekspeditt og hyggelig håndtering av oppdraget, som ble utført etter avtale. Resultatet ble slik vi ønsket.
-

Gulvsliping

Veldig godt fornøyd. Gulvet ble som nytt. De kom til rett tid. Var meget effektive, ryddige og dyktige. De får mine beste anbefalinger.
-

Slipe 35m2 gulv i hytte

Godt fornøyd. Kom til avtalt tid og pris
-

Gulvsliping

Slipte og lakket et gammelt og slitt gulv på hytta. Ble som nytt. God pris og greie å forholde seg til. Nesten ikke støv. Kan anbefales.
-

Gulvlegger

Bra service. Rask levering, god infoflyt! Bra kvalitet. Nydelig resultat
-

Sliping og lakkering av parkettgulv

Godt fornøyd med jobben som bli utført, til en ok pris
-

Sliping og lakkering av parkett

Masis Design AS kunne komme på kort varsel, og utførte sliping og lakking av vårt parkettgulv på 45 m2 med en kvalitet som vi er fullt ut fornøyd med. Prisen var også helt OK, og faktureringen var ryddig og ordentlig. Firmaet kan absolutt anbefales.
-

Gulvsliping

Oppdraget - sliping og 3 strøks lakkering av et noe nedslitt tidligere slipt og lakkert plankegulv - ble utført maget raskt, effektivt og profesjonelt av to hyggelige ukrainere, hvorav den ene kunne litt engelsk. Disse gutta gjør nok generelt en god jobb og kan anbefales til det meste. Prisen som deres Kragerø-baserte firma, Masis Design AS, krevde for jobben, var helt OK.
-

Slipe og farge inn ca 50 kvm. parkett

Kjapt og fleksibelt levert, som avtalt, godt fornøyd.
-

Slipe 60 kvm. parkett stue og kjøkkengulv

Gulvet ble slipt og lakket iht avtale. Jobben ble gjort raskt og helt uten støv. Resultatet ble utrolig bra. Gulvet ser helt nytt ut.. Kjempefornøyd.
-

Gulvsliping kjøkken og stue

Fantastisk dyktige fagfolk som slipte og lakket gulvene raskt, pent og støvfritt. Hyggelige og hjelpsomme!
-

Slipe 25 kvm. parkett

Kom på kort varsel og utførte jobben raskt og med veldig bra resultat.
-

Gulvsliping og hardvoksing av tregulv

Vi er veldig fornøyde med vår kommunikasjon med dette firmaet, og med vel utført arbeide. Gulvet i stua ble slipt og hardvokset i 2 omganger. Resultatet er at folk spør oss om vi har fått nytt gulv. Firmaet kan anbefales på det varmeste.
-

Slipe og lakke gulv

Kan absolutt anbefales.
Holdt alle tidsfrister, og pris som avtalt.
Gulvet ble som nytt :)
-

Gulvsliping ca 40-45 m2

Arbeiderne møtte opp til avtalte tid og gjorde en veldig bra jobb! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Prisen ble avtalt på forhånd, og det ble ikke noen ekstra kostnader. Firmaet har en ryddig og profesjonell måte å forholde seg til kunder på, og de er veldig hyggelige. Serviceinnstilte. Kan anbefale de til andre som tenker å slipe gulvet.
-

Slipe parkett ca 25 kvadratmeter

Kjempefornøyd med god pris, raske svar og pålitelig til oppmøte. Resultatet ble akkurat som ønsket :)
-

Sliping og lakking av parkett ca 65 kvm

VELDIG fornøyd med gulvet. Jobben ble utført iht til avtalt tid og pris.
Jeg kan trygt anbefale Masis design.
-

Gulvsliping 45 mˆ2

Slipte og lakkerte parkett fra 1991 med meget godt resultat. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og pris. En meget hyggelig håndverkerkontakt jeg trygt kan anbefale.
-

Gulvslip

Fikk slipt et bulkete furugulv. Ble ikke fornøyd. Etter mange runder endte det med at jeg måtte leie inn noen annen til å slipe det om, men slapp da å betale noe til Masis Design for deres sliping. Gulvet ble veldig mye bedre andre gangen. Selv om kommunikasjonen ble litt vanskelig underveis skal de ha kreditt for at de tok det ansvaret og droppet fakturaen.
-

Sliping av furugulv

Masi Design utførte oppdraget 100% etter avtale. Resultatet var meget bra. Kan anbefales.
-

Ca 35m2 tregulv

Super fornøyd med pålitelighet og særdeles godt utført arbeid. De stilte opp på kort varsel, og gjorde jobben raskt, effektivt, godt og meget rimelig.
Vil anbefale Masis Design AS på det varmeste!
-

Gulvsliping

Fikk inn sjefen på befaring. Han så over og ga meg en pris jeg var fornøyd med, denne var litt over de andre, men jeg valgte masis fordi de virket flinke og seriøse. Når arbeidet var ferdig så det bra ut, men da jeg fikk undersøkt nøyere oppdaget jeg mange merker på vegger og oppskrapte skyvedører. Sjefen var veldig vanskelig å få tak i (unnlot å svare på mine henvendelser, men svarte dersom jeg brukte en annen telefon helt til han innså at disse henvendelsene også kom fra meg) og oppførte seg useriøs når jeg klagde på at jobben ikke ble fullført i henhold til avtale. Etter en god måned med krangling og etter gjentatte avtaler om å møtes for en sluttkontroll som han brøt gang på gang bestemte jeg meg for å gå til forbrukerrådet. Dette var min siste utvei fra dette da han ikke ville møtes for å gå gjennom jobben som hans to ansatte hadde gjort.

Jeg angrer veldig på at jeg valgte Masis da de har påført skader for +- 10000 på en jobb som kostet 18000. I tillegg til at de midt under jobben fant ut at de ikke kunne ta det ene rommet, selv om alt var likt som på befaringen.
-
Juridisk vurdering Saken gjelder avtale om gulvsliping mellom næringsdrivende og en forbruker, og forholdet reguleres av håndverkertjenesteloven av 16. juni 1989 nr. 63 (hvtjl.), jf. lovens § 1. Det følger av hvtjl. § 5 at tjenesten skal utføres fagmessig, og at håndverkeren skal ivareta forbrukerens interesser med tilbørlig omsorg. Videre skal tjenesteyteren veilede og samrå seg med forbrukeren i den utstrekning forholdene tilsier det. Mangel foreligger også dersom tjenesten ikke fører til det resultatet som ellers er avtalt, forutsatt at avviket ikke skyldes forhold på forbrukerens side, jf. hvtjl. § 17. Det er ikke omtvistet at kjøkkengulvet ikke ble slipt. Innklagede skal ha kontaktet klager umiddelbart da de oppdaget at det var betong, og ikke tregulv under belegget på kjøkkenet. Da innklagede ikke hadde utstyr eller kompetanse til å fjerne betong, opplyste de at de ikke kunne gjøre noe med dette, og tilbudte klager i stedet et prisavslag, eventuelt å komme tilbake å slipe gulvet dersom det var tregulv under betongen. Slik Forbrukerrådet forstår saken, hadde ikke innklagede inngått en avtale med klager om å fjerne betonggulv. Ut ifra opplysningene som foreligger i saken, kan ikke Forbrukerrådet se at innklagede burde ha forstått at det var betonggulv. Dette har heller ikke klager opplyst om. Forbrukerrådet kan følgelig ikke se at det foreligger en mangel, ved at innklagede ikke har slipt betonggulvet. Forbrukerrådet vil også påpeke at det følger av hvtjl. § 33 at tjenesteyteren kan kreve pristillegg for tilleggsarbeid som ikke er omfattet av oppdraget, og for ekstra materialer og arbeid som skyldes uforutsette forhold på forbrukerens side. Altså ville innklagede dersom de hadde hatt kompetanse og utstyr til å slipe betonggulvet, likevel ha kunne krevd pristillegg for dette. Forbrukerrådet finner at innklagedes tilbud om en prisreduksjon på grunn av at arbeidet ble mindre omfattende enn først antatt, er en korrekt løsning. Det opplyses at kjøkkenarealet er mindre enn 20% totalarealet som skulle slipes, og innklagede har tilbudt en prisreduksjon på 20%. Forbrukerrådet anser dette som en fornuftig løsning. Når det gjelder øvrige mangler klager påberoper seg, har innklagede tilbudt seg å komme å utbedre dette. Da vi ikke kan se at innklagede har handlet i strid med håndverkertjenesteloven i denne saken, vil vi anbefale at klager trekker sine anmeldelser av innklagede på anbudstorget og mitt anbud, da dette kan oppleves uheldig for innklagedes videre virksomhet. Forbrukerrådets forslag til løsning er etter dette at klager betaler fakturaen på kr. 15 000.- og at innklagede utbedrer skadene som er påført. Ber om en snarlig tilbakemelding, og senest innen 7 dager på om Forbrukerrådets forslag til løsning aksepteres. Dersom løsningen ikke aksepteres, kan saken behandles i Forbrukertvistutvalget. Forbrukertvistutvalgets avgjørelse er bindende på lik linje som en dom, dersom ingen av partene tar saken videre til tingretten
Mandag 14. Mars 2016 - Fiskebeinparkett AS

Sliping av gammelt tregulv i 47 m² stor leilighet

Masis design slipet vårt gulv i en leilighet på 47 kvm. De svarte kjapt på henvendelser, startet raskt med jobben og gjorde en upåklagelig jobb. Vil absolutt anbefale de videre.
-

Flyttebil, Aurskog Høland til løken i Høland

Utført arbeid innen tidsfrist.
-

Slipe gulv

Veldig bra utført, meget bra pris og holdt avtale til rett tid.
-

Sliping av 12 år gammelt tregulv

Bra, vi ble veldig fornøyd. raskt utført, pent resultat og god pris.
-

Gulvsliping og lakk

Oppdraget utført som avtalt, ferdig på 1 dag.

(Sliping og lakking av entre, stue og kontor, 43 Kvm).

Ser så langt, dagen etterpå, veldig bra ut.

Langtids holdbarhet er naturlig nok ikke kjent.
-

Gulvsliping av kjøkkengulv

De slipte kjøkkengulv, trapp og gang med hvit pigment. Kanskje ikke de aller billigste, men de kom til avtalt tid, ble ferdig til avtalt tid og leverte et perfekt resultat. Hosle i Bærum.
-

Sliping og lakkering av gulv

De gjorde jobbe til avtalt tid. Men deler av arbediet var litt slurete gjort og det var vanskelig med kommunikasjonen. Selv da vi klaget på deler av jobben og de skulle komme for å se hva det var/rette det opp, kom det ikke noen som kunne enten norsk eller engelsk. Det er irriterende å måtte forklare alt med kroppsspråket.
Sammenliknet med andre var prisen ok, og de var kom i tide og var effektive, men vi kommer ikke til å bruke dem igjen.
-

Sliping av furugulv

Jeg fikk slipt og lakka hele stua på en dag. Alt ble gjort på en god og profesjonell måte.
-

Sliping og behandling av eikparkett

Helt topp utført jobb.
-

Gulvsliping hytte

De kom på veldig kort varsel, gjorde en glimrende jobb. Vi ble til og med kontaktet dagen etter utført jobb for å høre om vi var fornøyde. Ingenting å si på prisen heller. Kan absolutt anbefale Masis.
-

Gulvsliping, ca. 90 kvadratmeter

Masis Design gjorde en utmerket jobb og var hyggelige å samarbeide med. De kan anbefales på det varmeste.
-

Gulvsliping - stue og kjøkken ca 75 kvm

Førsteklasses service, oppdrag utført til rett tid og i overensstemmelse med tilbudet og og med den kvalitet jeg forventet. Anbefales uten forbehold.
-

Sleipingene og lakking furugulv

Meget profesjonelt og raskt utført. Gulvene som var 40 år gamle ble helt slette, lyse og vakre. Vi har allerede fått ros av mange besøkende for det fine utseende
-

Sliping og lakkering av parkett

Gulvet ble penere enn da det var nytt og arbeidet ble utført raskt og forbausende støvfritt.
-

Sliping av parkett

Dette er et firma som kan anbefales til andre. De kom til avtalt tid, og utførte til avtalt pris. Firmaets ansatte var særdeles hyggelige, og arbeidet effektivt. Jeg er glad for resultatet og at jeg valgte dette firma.
-

Sliping av tregulv fra 1940 årene

Det som var viktig er at vi fikk direkte pris på sliping av gulv på oppgitt gulvareal.
Vi behøvde ikke møtes for at tilbyder skulle se gulvet.
Oppdraget er utført med full tilfredshet.
-

Gulvsliping og lakking

Vi har fått et nydelig gulv, akkurat som vi ønsket.
-

Parkettsliping 30 m2

Fantastisk rask og ekspeditt sliping av gulv med meget bra resultat! Alt gjort på en dag, med tre lags lakk! Var viktig å få jobben raskt gjort og Masis har virkelig levert både kvalitet og service!
-

Gulvsliping av tregulv

De har slipt og lakket tregulv i stue og gang og resultatet var veldig bra. Gulvene ble fantastisk fine!
Jeg vil anbefale dette firmaet til andre!
-

Legging av gulv i hytte

Vi fikk lagt nytt gulv på hytten vår. Han kom på befaring som avtalt. De holdt tidsfrister og pris var bra .
-

Gulvsliping inkl. lakkering av eikeparkett

Sliping og lakkering (3 strøk) av heltre eikeparkett i leilighet fra 30-årene. Nydelig utført arbeid. Fantastisk resultat. De var pålitelige, kom til avtalt tid og utførte arbeidet raskt. Ville utvilsomt benyttet de igjen. Absolutt å anbefale.
-

Sliping av 45 m2 parkett

Man blir jo nesten stolt av å få slipe- og lakkejobben utført av håndverkere med så høy grad av yrkesstolthet.

Når man starter med å erklære at «vi har ingen misfornøyde kunder» skrur man opp forventningene på forhånd. Det gjorde Masis, og de innfridde.

Flere av dem som ga tilbud hadde lavere pris. Vi er glade vi valgte Masis Design.
-

Gulvsliping av orginale tregulv, med behandling

Fantastisk utført arbeid. Effektivt og forholdsvis rimelig.
Eneste minuset var at de som skulle utføre arbeidet ikke kunne så godt norsk, og det gikk i tegnespråk og veldig forenklede setninger.
Alt i alt, kanon firma.
Anbefales på det sterkeste.
-

Sliping / behandling av furugolv-lund

Firmaet slipte ned furugolvene i leiligheten og lakkerte golvene med hvitpigmentert lakk. Arbeidet ble påbegynt og avsluttet til avtalt. Litt språkproblemer med arbeiderne, men lederen ordnet opp. Meget godt fornøyd med resultatet.
-

Sliping og lakking av ca 60 m2 parkett

Hadde store forventninger til Masis Design pga svært gode evalueringer i Anbudstorget / Mittanbud. Disse ble i høyeste grad innfrid. Er meget godt tilfreds med sluttresultatet og ikke minst en god og seriøs oppfølging både før og under arbeidet. Og i tillegg ble arbeidet utført til en bra konkurransedyktig pris i alle fall målt mot norske aktører. Kan trygt anbefale firmaet !
-

Slipe ulakkert furugulv

Kjempebra arbeid! Raske og presise. Ikke noe tull. Bruker dem mer enn gjerne igjen!
Eva Maria.
-
Meget fornøyd med service, pris og ikke minst resultat!
Masis kom til avtalt tid og var meget effektive.
Anbefales på det varmeste.
-
Masis Design AS kunne ta oppdraget raskt og til en veldig god pris. Arbeidet ble utført svært raskt og med meget godt resultat.
-

Gulvsliping / lakking

Jeg brukte Masis Design til gulvsliping og lakking 3 strøk,(ca90m2) og maling av tak ca 70m2 dette ble gjort på en bra og profesjonell måte, og også på kortere tid enn det som var forespeilet, jeg kan anbefale Masis design til alle.
-

Sliping, beis og lakkering av eikeparkett fra 2002

Fikk slipt ned den gulna eikeparketten vår og oljet den i en nydelig lys grå farge. Resultatet ble veldig flott og vi ble kjempefornøyd! De gjorde jobben grundig og nøye, men var svært effektive. Var ferdig på en dag. Veldig god service både før og i etterkant av arbeidet. Kan absolutt anbefale å bruke Masis Design :)
-

Sliping av parkett

Proffe gulvslipere!!!, de utførte jobben meget godt med ett topp resultat. Jeg anbefaler disse karene på det varmeste, de gav også riktig og god orientering om vedlikehold av gulvet. MVH Werner
-

Maling av vegger, vinduer og tak + gulvsliping

Fikk seriøst tilbud på maling av stue og en liten gang - totalt 55 m2. Maling av tak, vinduer, dører, furupanel og sliping/lakkering av parkettgulv. Dette ble lovet utført på 6 dager, men ble gjort på 4 dager! Det varierte med 4 og 2 personer i jobb, og de sto virkelig på fra morgen til kveld! Hele jobben ble seriøst utført og det var hele tiden en behagelig stemning selv om vi var hjemme. Vi er kjempefornøyd med utført arbeid. Det lille vi kan sette fingeren på er at 3 av dem ikke kunne norsk. Men med finger- og kroppspråk gikk det likevel veldig bra. Masis Design As kan absolutt anbefales!! Sigrunn og Jon Sand i Nordkisa
-

Gulvsliping

Arbeidet ble utført som avtalt, og resultatet var veldig bra
-

Sliping av gulv

Veldig godt utført arbeid
Dårlige norskkunnskaper som resulterte i litt misforståelser.
-

Gulvsliping heltregulv

Ryddig og grei prosess, alt ble gjort til avtalt tid, stod på i 2 dager for å få slipt 60 kvm. gammelt grangulv, og så farget og satt inn med hardvoksolje. Resultatet ble veldig fint.
-
Greitt, profft, veldig bra.
-

Gulvsliping og lakking

Utførte arbeidet raskt, og kvaliteten på arbeidet var som ønsket. Det jeg satte mest pris på var at firmaet rådet meg til hva jeg burde velge for å få best mulig resultat på den lille tiden de hadde til rådighet hos meg.
Firmaet kan trygt anbefales, og jeg vil gjerne bruke de igjen.
-

Sliping av org. tregulv

Meget god pris og fagmessig utført arbeid.
-

Parketsliping

Bra jobb. Sto på ca 13 timer for å få ferdig 78m2 gulv på en dag.
-

Sliping, oljing og lakking av gulv

Fikk raskt et godt tilbud, jobben ble gjort på kort tid og det var god oppfølging underveis gjennom hele prosessen. Er svært fornøyde med alt, og spesielt resultatet!
-

Sliping og lakking av gulv

Fikk kjapt anbud på jobb basert på kvadrat og bilder av leiligheten, til en god pris.

De utførte jobben få dager etter at anbudet var akseptert, og det på en lørdag og søndag. Kjempemessig, da dette var ideelt for meg.

Kvalitetsmessig er det svært godt arbeid, etter mine begreper. Alle kanter er tatt og gulvet ser nytt ut, selv om det er fra 1938.

Kunderservicen var svært god takket være den korte responstiden, men litt rot med at ikke korrekt telefonnummer var notert, og at de ikke hadde sagt fra at maskinene trengte 20A-sikringer. Heldigvis løste det seg med komfyruttaket.

Utover det; Kjempeflott arbeid!
-

Gulvsliping oslo

Ryddig firma med flinke folk som kom kom når de skulle, gjorde jobben på kortere tid og resultatet er kjempeflott. Vi slapp å ta av gulvlister og man kan ikke se kanten allikevel. Nydelige hvitlakket gulv!
-

Slipe furugulv

Vi hadde et 100 år gammelt furugulv som ikke var gjort noe med på mange, mange år. Dette gulvet ble som nytt, og vi er kjempefornøyde!! Alle som er innom skryter veldig av det, og det er et særpreg over gulvet som ikke jeg har sett ofte. De kom å skulle komme til oss på befaring, og de kunne sette igang med en gang! Pris var også den beste vi fant noen plass. Og de var nøye på at ingenting skulle betales før vi var 100% fornøyd.
Alt i alt ingenting å utsette!
-

Gulvsliping

Vra kjempefornøyd med resultatet da de slipte et stygt slitt furugulv. De var fantastisk nøyaktige, hjørnene sjekket jeg spesielt. 4 stjerner for kundeservice er kun fordi de sa de kunne jobbe lørdag, men så måtte de utsette det i 2 dager. Anbefales!
-

Gulvsliping + lakking

Masis Design gjorde jobben punktlig, i henhold til avtale og med meget god kvalitet. De var fantastisk gode på et punkt mange håndverkere svikter - i dialog med kunden. Innehaver ringte oss opp flere ganger underveis for å forsikre seg om at vi var fornøyde!Anbefales absolutt.
-

Gulvsliping

raskt og effektivt utført, godt resultat og meget god pris! kan anbefales!
-

Stuegulv

På grunn av fuktskader, måtte jeg bytte mitt originale stuegulv (i heltre eik uten kvist). Av de fem firmaene som kom på befaring, var Masis Design eneste som hadde med vareprøver, og da de også kunne gi et konkurransedyktig tilbud prismessig for materialer og jobb tilsammen, falt valget på Masis Design.

Det har jeg ikke angret på. Masis Design la gulvet planke for planke som det opprinnelige, dette ble gjort til perfeksjon, og listingen er også meget pent utført. Arbeidet ble utført raskt, nøyaktig og effektivt, og helt i tråd med det tidsskjema de hadde skissert.

Jeg har fått mange komplementer for mitt nye stuegulv, og kan gi min uforbeholdne anbefaling.
-

Gulvsliping og lakkering

Alt i alt veldig bra... selvom stedvis ble resultatet litt annerledes enn det vi hadde håpet.
-
Om oss