Flis & Tre Håndverkstjenester

4.8 (5 Omtaler)
Omtaler (5 Omtaler)

Legge plast takplater på et tilbygg

de var punktlige, raske og ordentlige, kontrakten som ble satt var oversiktlig og ble overholdt. De har min anbefaling og jeg kommer til å benytte meg av dette firmaet ved senere anledninger.
-

Fresing av kjøkkenplate for platetopp

Jobben ble utført etter avtalt tid og oppdrag. Lite oppdrag ble utført helt ok faglig sett. Stort pluss for å kunne utføre jobben på en lørdag.
-

Lettvegger på kjøkken og gang- Oslo nær Bislet

Meget godt fornøyd. Kvikt utført og god kvalitet til rimelig pris. Anbefales sterkt.
-

Legge gulv, teppe + laminat

Vi vil anbefale Marek på det sterkeste.
Marek snakker godt norsk, er hyggelig og profesjonell.
Vi trengte noen til å legge tepper i et studio og laminatgulv i en stor entré på kontoret vårt. Marek kom på befaring på kort varsel. Han sendte et meget oversiktlig tilbud for oss på e-post med og uten materiale, slik at vi lett kunne sette sammen noe som passet perfekt for oss. Vi lånte ham nøkkelen til kontoret slik at han kunne gjøre jobben om helgen når studio ikke var i bruk. Og alt gikk knirkefritt.
Arbeidet er møysommelig og profesjonelt utført. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd!
Vi skal definitivt bruke Marek igjen.
-

Montere gipsplatetak

Til å montere et nytt gipsplatetak i vår leilighet ble blant 7 anbydere den lille familiebedriften Flis & Tre Håndverkstjenester valgt, ikke fordi den var billigst, men fordi den hadde det mest gjennomtenkte og detaljerte tilbudet, i avtalemessig form. Arbeidet ble godt, raskt og effektivt utført, til omtrent avtalt tid og med tidsmessig verktøy og utstyr.
-
Om oss
Å tilby flisleggingstjenester, snekkertjenester og tilsvarende håndverkstjenester,
herunder totaloppussing og renoveringsarbeider.