Flis & Tre Håndverkstjenester

4.3 (12 Omtaler)
Omtaler (12 Omtaler)

Ikea benkeplate

Jeg ønsket at dette firmaet skulle montere en benkeplate som var delvis tilpasset kjøkkenet mitt med ferdigmontert vask. Man skulle tro dette var ganske grei jobb. Det kom to håndverkere som brukte 7 timer på jobben, altså 14 timer!! Jeg betalte ca 620 pr time pluss materiale, totalt ble det 8.674 som jeg oppfatter som en altfor høy pris. Benkeplaten ble festet men det ble ikke pent, en problematisk skjøt midt på benken samt at snekkeren måtte sette en list langs veggen fordi det ble så ujevnt og glippen mellom vegg og benkeplate hadde ikke fungert uten denne liste. Jeg vil ikke anbefale dette firmaet til en liknende jobber.
Annc
-
Kunden har informert meg om at det var allerede 2 andre bedrifter for å utføre jobben, men de resignerte på oppdraget. Den ene bedriften har demontert gammel benke plate, og ga opp på oppdraget. Vi har utført jobben på best mulig måte, til en rimelig pris for tjenester. Hele jobben ble utført i samsvar med avtale. Kunden ble informert om mulighetene og fikk tre løsninger for montering. Veggene og flisene er veldig skeive, holder ikke 90 grader vinkel. Kunde valgte selv en av de foreslåtte løsninger med en list. Prisen inneholder Montering av ny benkeplate Montering av nye kjøkkenskap 4stk Montering av topplate og kum, rørleggerarbeid og materialer som ble kjøpt etter avtale med kunde. se linken: https://www.flis-tre.no/benkeplate.html
Søndag 22. November 2020 - Flis & Tre Håndverkstjenester

Legge fliser stue

Marek gjorde en kjempefin jobb med å flislegge vårt gulv. En dyktig og hyggelig håndverker.
-

Legge flis på et lite bad

2000 kroner for befaring og ga et tilbud som var dobbelt så dyrt som konkurrentene
-
Kunde ønsker å ha nøyaktige priser for arbeidet og materialet. Dessverre tar det tid. i tillegg kunde fikk beskjed at det koster. og det vil bli trukker fra prisen for tjenester, etter det signert avtale
Fredag 21. Juni 2019 - Flis & Tre Håndverkstjenester

Oppsug av stubbloftsleire 4x4 meter 20cm dybde

Super fornøyd!!! Tusen takk :)
-

Montering av to taklamper på badet

Veldig flink og rask!
-

Raparasjon av smøremembran og flisreparasjon

Kjapt levert, null stress, god jobb.
-

Sette opp dusjdører

Marek er både en profesjonell og hyggelig man som kom med mange gode løsninger på hvordan vi skulle sette opp dusjdørerne. Han gjorde jobben bra og presis.

Bruker gjerne han igjen.

Mvh
-

Legge plast takplater på et tilbygg

de var punktlige, raske og ordentlige, kontrakten som ble satt var oversiktlig og ble overholdt. De har min anbefaling og jeg kommer til å benytte meg av dette firmaet ved senere anledninger.
-

Fresing av kjøkkenplate for platetopp

Jobben ble utført etter avtalt tid og oppdrag. Lite oppdrag ble utført helt ok faglig sett. Stort pluss for å kunne utføre jobben på en lørdag.
-

Lettvegger på kjøkken og gang- Oslo nær Bislet

Meget godt fornøyd. Kvikt utført og god kvalitet til rimelig pris. Anbefales sterkt.
-

Legge gulv, teppe + laminat

Vi vil anbefale Marek på det sterkeste.
Marek snakker godt norsk, er hyggelig og profesjonell.
Vi trengte noen til å legge tepper i et studio og laminatgulv i en stor entré på kontoret vårt. Marek kom på befaring på kort varsel. Han sendte et meget oversiktlig tilbud for oss på e-post med og uten materiale, slik at vi lett kunne sette sammen noe som passet perfekt for oss. Vi lånte ham nøkkelen til kontoret slik at han kunne gjøre jobben om helgen når studio ikke var i bruk. Og alt gikk knirkefritt.
Arbeidet er møysommelig og profesjonelt utført. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd!
Vi skal definitivt bruke Marek igjen.
-

Montere gipsplatetak

Til å montere et nytt gipsplatetak i vår leilighet ble blant 7 anbydere den lille familiebedriften Flis & Tre Håndverkstjenester valgt, ikke fordi den var billigst, men fordi den hadde det mest gjennomtenkte og detaljerte tilbudet, i avtalemessig form. Arbeidet ble godt, raskt og effektivt utført, til omtrent avtalt tid og med tidsmessig verktøy og utstyr.
-
Om oss
Å tilby flisleggingstjenester, snekkertjenester og tilsvarende håndverkstjenester,
herunder totaloppussing og renoveringsarbeider.