Gjerde Montør AS

0

Ingen Omtaler
Gjerde Montør AS Gjerde Montør AS har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene støtt på flere problemer og .. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Gjerde Montør AS hjelpe deg med
Gjerde Montør AS
Gjerde Montør AS har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene støtt på flere problemer og utfordringer. Dette har gjort oss løsningsorienterte når vi er ute på nye oppdrag. Det er ingen oppgaver som er for stor eller for liten som vi ikke kan løse. Erfaringen vi har opparbeidet oss skal komme våre kunder til gode.

Hvordan jobber vi?
Vi utfører montering og reparerer på gjerder og porter. Når vi er ute på befaring skal vi dele av vår kunnskap og faglige innsikt, slik at vi kan gi råd og veiledning til kunden som er tilpasset deres ønsker. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Hos Gjerde Montør AS tilbyr vi alltid god kvalitet til god pris.

Gjerde Montør holder til i Skiptvet kommune og utfører jobber over hele Østfold. Ta kontakt for en befaring eller en hyggelig prat.

Gjerder
Ønsker du et nytt gjerde? Vi har lang erfaring fra bransjen med montering og reparasjon på gjerder. Vi kan montere flettverksgjerde, treport, rekkverk, viltgjerde og sauegjerde. Er du i tvil om hvilket gjerde som passer for deg? Vi kan komme på en befaring og gi både råd og tips til hvilket gjerde som passer til deres behov og ønsker.

Porter til hjem og industri
Hva slags port ønsker du? Vi i Gjerde Montør AS har muligheten til å skreddersy blant annet gangporter, villaporter, industriporter og smijernsporter til hjem og industri, basert på ulike materialer og mål.

Service
Alle gjerder og porter trenger tilsyn og service med årene. Har du et gjerde som er ødelagt, eller trenger å friskes opp? Ta kontakt med oss. Vi kommer på en befaring og gir råd og veiledning og sammen med kunden kommer vi frem til en løsning som vil gi gjerde og porten et nytt liv.