Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
GPP Bygg & Bolig AS

GPP Bygg & Bolig AS

4.8
4 omtaler
 • MVA
Omtaler
 • Pris
  4.8
 • Kvalitet
  5.0
 • Service
  4.8
 • Forespørsel på snekkerarbeid ifm oppussing Eddaveien
  Gpp bygg og bolig as ble av oss valgt som utførende da vår leilighet skulle totalrenoveres. God kommunikasjon, skapte tillitt og bra oppfølging før oppstart var utslagsgivende for vår beslutning å velge Gpp bygg og bolig as. Totalrenovering til ny leilighet ved Gressbanen, Oslo Alt revet ut og bygget opp nytt. Kjøkken, bad, stue, hall, sov mm Vvs og El komplett iht ny standard. God kommunikasjon og forståelse for ønsker som ble godt ivaretatt gjennom god prosjektering og fagmessig levert med høy standard. Høy kvalitet på finish , gjennomgående og nøyaktig utførelse. Vi kan trygt anbefale selskapet og er selv svært fornøyd med vår nye moderniserte leilighet. Jeg vil også berømme deres hensyn til naboer i byggeperioden og evne til å holde seg til kontrakt og tidsramme berammet.
  • Morten Garvik
  • Mandag 6. Mai 2024
 • Entrepenør til modernisering og utbygging av 1. etg i tomannsbolig på Tåsen, i Oslo
  GPP bygg har gjennomført innvendig total renovering av første etasje tomannsbolig ca 140 m2, oppføring av et lite tilbygg samt kontakt med Plan og bygningsetaten i Oslo. Arbeideidet besto bl.a. av riving og oppretting vegger, nye bærebjelker, fjerning av stubbleire i gulv og tak, oppretting av gulv så alt ble på en flate uten terskler, vannbåren gulvvarme, lydisolering av tak, nytt bad, fliselegging. Arbeidet ble av logistiske hensyn fra vår side gjennomført i to faser, hvorav størstedelen ble gjennomført i fase en. Alt i alt er vi svært fornøyde med kvaliteten og grundigheten på arbeidet. Byggeleder lyttet til våre ønsker og kom med innspill som forbedret prosjektet ytterligere. Vi fikk tett oppfølging og det var god fremdrift i fase en som var hovedenteprisen i oppdraget. Fase to som i påvente av utflytting hybel for å sammenslå hele etasjen ble utført 6 mnd senere. Nytt komplett bad ble bygget i denne fasen. Siste del av arbeidet fikk forsinkelser, og det er grunnen til at jeg trekker en stjerne. Oppsummert: Vi anbefaler gjerne GPP til lignende oppdrag og vi er godt fornøyd med sluttresultatet.
  • Rune Andersen
  • Lørdag 20. Januar 2024
 • Pusse opp leilighet
  Pusse opp leilighet
  Hvis du vil ha noe gjort ordentlig så velg disse folkene! Svært dyktige fagfolk som kommer med gode forslag til både tekniske og estetiske løsninger, og føler opp med god kommunikasjon fra start til slutt. GPP Bygg & Bolig var opptatt av at jeg skulle sitte igjen med et sluttresultat som jeg var helt fornøyd med, så her kan du føle deg trygg på at boligen din er i gode hender 😊 Arbeid som ble utført: totalrenovering av 60 kvm klassisk leilighet på Majorstuen. Rive og bygge opp nytt innvendig tak og vegger, oppretting av gulv, legge varmefolie, ny parkett (fiskeben) og listing, nytt elektrisk anlegg, vann og avløp for kjøkken, male tak og vegger, restaurere gammel stukkatur og rosett.
  • Stine Åkredalen
  • Tirsdag 28. November 2023
 • Oppgradering av hage
  Det ble kanskje litt dyrere enn tenkt, men jeg er veldig glad for at GPP fanget opp viktige ting underveis som andre leverandører kanskje ville ignorert fordi det ikke gir utslag umiddelbart, men vil bli synlig etter noen år. Alt uforutsett tatt i betraktning har jeg fått veldig mye for pengene og føler meg veldig trygg på at alt vil se like pent ut om 15 år som det gjør i dag, fordi alt er utrolig grundig gjort.
  • Hege Marie Brown
  • Lørdag 30. September 2023
Om GPP Bygg & Bolig AS

Velkommen til byggentreprenøren som setter gjennomføring med fornuftige løsninger og smarte materialvalg i sentrum av alt vi gjør.

Vi legger stor vekt på å tilrettelegge og følge opp prosjektene underveis, fordi vi vet at dette er nøkkelen til å oppnå solide resultater. Hos oss blir dine drømmer for din eiendom ivaretatt av erfarne og pålitelige leverandører og håndverkere.

Når du velger oss som din byggentreprenør, velger du et sammensatt og koordinert team som tar vare på dine ønsker og krav.

- Totalentreprise
- Påbygg/tilbygg
- Rehabilitering/oppussing
- Våtromssertifisert