Hamborg´s Snekkeri AS

0

Ingen Omtaler
Etter 20 år i forsvaret, ble lysten til å drive med noe skapende så sterk at jeg valgte å avslutte offiserskarrieren, og.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Hamborg´s Snekkeri AS hjelpe deg med
Etter 20 år i Forsvaret, ble lysten til å drive med noe skapende så sterk at jeg valgte å avslutte offiserskarrieren, og etablerte Hamborg´s Snekkeri i 2002. I 2012 gjorde om firma til AS.
I dag er vi 12 ansatte, og holder til i Tønsberg. Min intensjon er å videreføre de holdninger som jeg lærte i min tid som offiser. Jeg vil i alle sammenhenger søke å oppnå tre hovedegenskaper, som jeg synes er viktig for et godt samarbeid mellom kunde og firma. Punktlighet (holder avtaler)- Kvalitet (bli enig om en kvalitet -og levere denne) - Rettferdighet (Faktura skal stå i forhold til forbrukt tid/materialer. Hverken mer eller mindre. Alt vil bli dokumentert)

Våre hovedarbeidsområder er tilbygg og rehabilitering av privatboliger. Det innebærer at vi dekker områder som kjøkken, bad, tak, flytting av bærevegger, utskifting av vinduer og dører, og garasjer. Vi kan også påta oss bygging av hytter, ene- og tomannsboliger.

- Vi har Ansvarsrett for SØK og UTF i tiltaksklasse 1 (eneboliger/tomannsboliger), og
- Vi har Ansvarsrett for SØKnad, PROsjektering og UTFørelse for våtrom tiltaksklasse 1, med
- Våtromssertifikat utstedt av Fagrådet For Våtrom(FFV) slik at vi kan utføre våtrom i overnevnte bygg i henhold til Byggenæringes VåtromsNorm(BVN). Vi har faste samarbeidspartnere innenfor Rør, Elektro og Mur/Flis, og kan tilby en A til Å løsning her.
Vi er opptatt av å redusere energitapet i boligen. Vi ønsker å levere et ferdig produkt?som gir en lavere strømregning og høyere bo-komfort når jobben er gjort. Dette får vi til gjennom vindtetting og etterisolering, og ved å benytte de best egnede materialene tilgjengelig.

For å kartlegge hvor det er størst potensiale for spare på strømutgiftene kan vi tilby BYGGTERMOGRAFERING. Ved å bruke et infrarødt kamera kan vi avdekke de stedene i huset som har størst varmelekkasje, og som dermed gir størst effekt av vindtetting/etterisolering.
Infrarødt kamera kan også avdekke vannlekkasjer. . . .
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen Hamborg´s Snekkeri AS

Torgeir Hamborg