Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Hamborg´s Snekkeri AS

Vi i Hamborg’s Snekkeri er et lokalt snekkerfirma fra Tønsberg - Stiftet i 2002 av Torgeir Hamborg. Vi har engasjerte snekkere som dyrker sin interesse for tømrerfaget og å hjelpe våre kunder å få en bedre bolig. Våre kunder befinner seg i Vestfold og Telemark - Hovedsakelig i Tønsberg og på Nøtterøy, men også i Sandefjord og Horten. I dag er vi 12 ansatte, hvorav 1 lærling, og vi har kontorlokaler på Gressbanen i Tønsberg.
Vi er et lokalt tømrerfirma fra Tønsberg med hovedsatsing på totalrenovering og oppgradering av hus

Vår forkjærlighet ligger i å rehabilitere og oppgradere hus, hytter, leiligheter, garasjer, mm. Våre aller mest spennende prosjekter har vært rehabilitering av eldre villaer i sveitserstil. Vi har også hatt mange spennende prosjekter hvor et nytt tilbygg skal passe med en eksisterende bolig. Det er ikke alltid lett, for (nesten) alle hus har sine egne særegenheter og utfordringer. Vi er trives godt med å finne nye gode løsninger, og våre snekkere er erfarne med å løse utfordringer på stedet.

I tillegg til det «vanlige» snekkerarbeidet har vi sentral godkjenning for arbeider i bad og våtrom. Vi bygger mange bad i løpet av et år, og benytter ett system når vi bygger opp badets tettesjikt/membran. Vi har egen flislegger. Våre gode og trygge samarbeidspartnere innen rørlegging og elektro hjelper til slik at badet blir levert til avtalt tid. All dokumentasjon vedrørende kritiske punkter og materialvalg vedlegges når badet overleveres.

Ved å velge Hamborg’s Snekkeri velger du et snekkerfirma med lang erfaring og som har kunden i fokus. Vårt arbeid skal holde høy kvalitet, og vi legger stor vekt på at du som oppdragsgiver skal være fornøyd. Hver eneste dag jobber vi for at du skal få et bedre hjem. Vi deler raust av våre erfaringer og bistår gjerne med ideer og forslag til løsninger. Har du behov for hjelp til planlegging og søknadprosess kan vi også hjelpe til med det.

Er du nysgjerrig på hva vi kan levere, eller vurderer du å oppgradere hjemmet ditt - Ring oss på tlf 40 00 10 55 for en hyggelig prat eller besøk hjemmesiden vår www.hamborgs.com. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0