Hammoud Mega Renovering

5.0 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Rive, sparkle og male kjøkken

Veldig proffe og hyggelige håndverkere. Fleksible, kom til avtalt tid og arbeidet svært effektivt. Har revet, sparklet og malt kjøkken med veldig godt resultat. Gjør pent, ordentlig og presist arbeid og rydder etter seg. Er svært fornøyd og kommer til å bruke firmaet ved neste anledning også!
-

Rive bakerovn

Hammoud Mega Renovering kom på befaring samme dagen jeg la ut jobben, ga tilbud, og startet jobben dagen etter. Han og kollegaen fjernet en svær bakerovn til avtalt tid og avtalt pris. Han er veldig hyggelig å samarbeide med, serviceinnstilt, god pris og godt arbeid utført.
-
Upåklagelig. De var fleksible og hyggelige og kom til avtalt tid. De gjorde en god jobb og ryddet etter seg.
-

Legge parkett grunerløkka

Hammoud var en dyktig håndverker! Profesjonell og meget nøyaktig. God på detaljer. Var også veldig behjelpelig med andre spørsmål, så det var god service. Anbefales.
-
Veldig seriøs bedrift. De satt opp gjerde for oss. De er pålitelig, punktlig og gjort jobben med rimelig pris og veldig bra kvalitet. Vi er veldig fornøyde med jobben de har utført. Vi anbefaler dem sterkt.
-

Dørterskel

Seriøs og pliktoppfyllende bedrift. Hold tid og avtale og jobben er utført veldig bra. Stor fornøyd med alt!
-
Om oss
Vi er et firma som driver med riving og renovering og nybygg. Vi utfører all slags oppdrag innenfor oppusssing og bygging generelt.