Handyman Lappebakken AS

4.6 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Bytte av vindu

Byttet vindu. Jobben ble perfekt utført etter våre forventninger. Kan anbefales.
-
Tusen takk for oppdaget og for deres ærlige omtale
Fredag 27. Mars 2020 - Handyman Lappebakken AS

Maling av lite sameie

Handyman Lappebakken AS foretok utvendig maling av et mindre sameie i Oslo. Arbeidet ble utført iht. kontrakt.Som "byggherer" var vi fornød med både pris og kvalitet på det utførte arbeidet. Vi var også fornød med at malingstype og merke kunne velges av oss, uten at det påvirket prisen.

Frendriften i prosjektet ble holdt, selv i perioder med dårlig vær. Ved ferdigbefaringen var det bare minde symbolske påpektning, disse ble raskt utbedret.

Det var i hele maleperioden meget ryddig på arbeidsplassen. Alt av søppel og avfall ble fjernet fortløpende.
-
Tusen takk for oppdaget og for deres ærlige omtale
Fredag 27. Mars 2020 - Handyman Lappebakken AS

Sjøbod ca 40m2 Isolering vegger og tak m.m

Isolering av vegger og tak i sjøbod. Ble utført på en god måte og innen anslått tid. Hyggelig og ryddig håndtverker. Praktiske og gode løsninger. Bruker gjerne igjen.
-
Tusen takk for hyggelig omtale og tusen takk for jobben
Torsdag 06. Februar 2020 - Handyman Lappebakken AS

Tak sjekk med lift

Borettslaget vårt benyttet seg av Handyman Lappebakken AS i oktober 2019. De tok på murpuss på gesimskassen og rundt nedløp. Takstein som var løsnet og måtte sikres innen vinteren, ble lagt tilbake og sikret. Det ble montert gjerdenetting på gesimsen mellom stien og snøfangerne. De oppdaget gamle skader og gav oss konkrete råd for videre plan.
Vi er fornøyde med at de kunne gjenomføre oppgaven raskt og hvordan de utførte oppgaven. De sendte oss bilder i etterkant slik at vi kunne se hva som var blitt gjort. Det er utfordrende å komme frem med lift i bakgården, men dette ble gjennomført utmerket.
-
Tusen takk for den fine omtalen og vi håper dere vil bruke vår kompetanse igjen
Fredag 10. Januar 2020 - Handyman Lappebakken AS

Montering av takrenne

Flinke, hyggelige og løsningsorienterte folk.
Holder avtaler, god pris.
-
Tusen takk for oppdraget hos dere
Søndag 10. November 2019 - Handyman Lappebakken AS

Blikkenslager for å erstatte luftehatter

Etter 2 befaringer begynte de på en ganske enkel jobb på taket. De hadde nok ikke gjort grundig forarbeid og det ble ikke bra. Jeg sendte inn klage og vi diskuterte hvordan det kunne utbedres. Problemet da var at andre personer ble sendt til å utføre. Disse måtte også forklares hva som skulle gjøres og måtte geleides gjennom for nok en gang valgte de løsninger som ikke var i henhold til forventning. Resultatet ble akseptabelt men Fremdeles ble det etterlatt potensielle fremtidige utfordringer

Jeg brukte unødvendig mye tid, og det ble unødvendig mye stress for noe som burde vært en grei oppgave på og de burde ha kompetanse nok til å utføre på en profesjonell måte

Skal ha credit for å ta rask tak i saken og begynne utbedring.

Vær klar over at de opererer med 2 dagers frist på faktura.
-
Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med vårt arbeid hos dem, noe av årsaken er at blikkenslager vi bruker fikk av en eller annen grunn laget feil førstegangen. Jeg tok kjapt tak i problemet og vi fiksa det fort og ryddig syns jeg. Faktura har jeg ikke noe med.
Torsdag 03. Oktober 2019 - Handyman Lappebakken AS
Om oss
Taktekking med 10 års garanti på utført arbeid,har stein lignende plater med 50 års garanti, Tak fornying og blikkenslagerarbeid og annet som naturlig faller sammen med dette. Alt innen renovering utvendig og innvendig av hus. Salg og montering av brannstiger som er EN131 godkjente, både med og uten bøyler