Hatteland Maskin AS

0

Ingen Omtaler
Hatteland Maskinstasjon er en lokal maskinentreprenørvirksomhet som ble etablert i 2015 på Voll i Rogaland. Bedriften vå.. Vis mer
Dette kan Hatteland Maskin AS hjelpe deg med
Hatteland Maskinstasjon er en lokal maskinentreprenørvirksomhet som ble etablert i 2015 på Voll i Rogaland. Bedriften vår ledes stødig av daglig leder Morten Hatteland som har over 20 års erfaring i bransjen, ADK-sertifikat og fagbrev som rørlegger i tillegg til maskinførerbevis. Vi har mye lokalkunnskaper, rikelig med erfaring innenfor maskinentreprenørfeltet og alle ansatte har maskinførerbevis. Det unike med vår bedrift er at alle våre ansatte er eiere av virksomheten og har derfor lik påvirkning og lidenskap for at vi alltid skal levere høy kvalitet til våre kunder.

Vi tilbyr en rekke tjenester som vi har kategorisert innenfor kategoriene «Landbruk» og «Entreprenør». Tjenestetilbudet vårt har et enormt spenn fra pløying og raking for landbrukskunder til graving og massetransport. Vi tar på oss oppdrag i hele Rogaland, tilbyr utleie av maskinfører og tilpasser oss ethvert prosjekt.

Kunnskap, kompetanse og kvalitet er svært viktig for oss. Vi har full forståelse for at arbeidet vi utfører har store konsekvenser for videre arbeid, spesielt innenfor landbrukskategorien. Derfor streber vi alltid etter å utføre alle våre tjenester med omhu og nøyaktighet til avtalt tid og pris.