Inpercepta AS

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
// NY PROFIL PÅ ANBUDSTORGET // Da Inpercepta er ny her på Anbudstorget trenger vi få på plass kundevurderinger så snart som mulig. Derfor vil de tre første som trenger ny webside få ekstra godt tilbud mot at det skrives en omtale her. Du skal selvsagt bli så fornøyd at det blir en 5-stjerners omtale!

Vi tar jobber over hele landet. !

// HVA INPERCEPTA KAN GJØRE FOR DEG //
Vi lager websider i Wordpress, webdesign, grafisk design, kataloger, reklame, firmaprofil, 3D-visualisering, webhosting og webmaster.

// HVEM VI ER //
Jeg som eier har laget websider og grafisk design i 17 år! Jeg gjør det meste selv men trekker også inn dyktige ressurser på større prosjekt. Innen 3D visualisering har jeg et team i Estland som lager ekstrem høy kvalitet på bildene.

// HVORFOR VELGE INPERCEPTA //
Inpercepta er et lite firma, med svært lave kostnader og lang erfaring. Det gjør at vi kan leverer websider, 3D-visualisering og grafisk raskt og rimelig. Kvaliteten er ofte bedre en store og kostbare byrå.

// HVORDAN FOREGÅR PROSESSEN . //
For å få et godt tilbud trenger vi vite litt mer om hvilke behov som skal løses. Derfor er det naturlig å ta et telefon, skype eller personlig møte eller der behov kartlegges. Du mottar deretter et skriftlig tilbud og kontraktforslag.
Ved aksept starter vi innen få dager og stort sett kan vi levere innen 2 uker ( 3D visualisering er noe mer tidkrevende).
20% faktureres ved oppstart. Resten faktureres når oppdraget er sluttført.

// HVILKE PROGRAMMER BRUKER VI //
Nerd alert! Kun for de tekniske interesserte:
Web: Wordpress, PHP, CSS, Java,
Grafisk: Indesign, illustrator, Photoshop.
Video og animasjon: Premiere, After effects, Animator.
3D: 3Ds Max, photoshop