Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Inside Creative AS

Inside Creative AS

0
0 omtaler
  • MVA
Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0
Om Inside Creative AS

Inside Creative AS er et byrå som har laget forskjellige IT-løsninger for kunder siden slutten av 1990-tallet. Vi spesialiserer oss innenfor webutvikling, men gjør også grafisk design. Siden slutten av 1990-tallet har vår daglige leder Trond Husø utviklet forskjellige IT-løsninger for kunder. I 2020 startet han selskapet Inside Creative AS for å satse ytterligere på IT-løsninger og annet relatert til IT. Vi kan levere alt fra enkle statiske web-sider til avanserte IT-løsninger hvor hastighet og stabilitet er kritisk.

Inside Creative AS bruker kjente verktøy som GIT, JIRA og utviklingsverktøy som Visual Studio og PHP Storm. Inside Creative AS kan levere løsninger som er utviklet i enten .Net (C# eller Visual Basic) eller PHP.

Inside Creative AS har utviklet nettløsninger for Nyhetsgrafikk.no AS, Norske Sportsjournalisters Forbund og NTBs sportsdata-satsing (www.sportsdata.no). Vi er en profesjonell aktør som er opptatt av å ivareta kundens behov og ønsker. Vårt mål er at alle kunder hos oss skal være fornøyde med arbeidet vi utfører.
 

Vi leverer også:


Grafisk design - ta kontakt med oss for tilbud på logo, magasiner, flyere og annet
IT-relatert strategi - med mer enn 30 års erfaring fra IT har vi lang erfaring med hva som er mulig og hva som tar lengre tid. Vi kan hjelpe deg og din bedrift med overgangen fra en analog hverdag til en digital framtid.

 

 

Vår stack


PHP, Laravel (PHP Rammeverk), Wordpress, .Net (C# eller VB.Net), Javascript, CSS og HTML (selvfølgelig).

 

 

 

 

Vi har også kunnskap om følgende:


XML-teknologier (Xpath, XSLT og XML), Elasticsearch, mySQL, Apache og nginx webservere, Ubuntu Linux, Azure og AWS, GIT, JIRA.

 

 

 

 

Til grafisk design bruker vi


Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop og andre Adobe produkter.

Til fotografering bruker vi profesjonelt Nikon-utstyr med god optikk.