Israel Butikken

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
Israel butikken er ett resultat av ønsket om å motvirke boikott mot det eneste demokratiet i midtøsten. Vi ønsker å gjøre det mulig for alle, å bytte hverdagsvarer med varer fra Israel Vi ønsker på en praktisk måte å gjøre det mulig for Nordmenn å bytte ut hverdagprodukter som håndsåper, Deodoranter, Tannkrem og mye, mye mye mer med varer fra vårt kjære Israel. Ønsker du å prøve oss eller kanskje bli fast kunde? Det takker vi deg i så tilfelle for! Vi håper du vil komme tilbake og at du vil hjelpe oss å spre ryktet om butikken på Facebook, Instagram eller bare muntlig til venner og kjente.

Israel.. Dette i utgangspunktet karrige landet, der det vokser og gror i ørkenen. Landet det jødiske folket blir drevet tilbake til, men også hører hjemme i!
Der de endelig skal få være ett folk, en felles identitet og en nasjon og der de får det til å spire og gro i områder som før var sett på som nærmest ubrukelige.

Vi ønsker å være en støttespiller for Jødene og deres rett til ett eget hjemland! Vil du være med på laget? Da er den beste måten å Handle, kanskje Like oss på Facebook og dele det vi legger ut på siden vår med venner og kjente.

Kjøp først det du trenger, så det du har lyst å prøve. Da kan vi virkelig synliggjøre hvilket potensiale som ligger i handel med Israel! Vi fører hverdagsprodukter men også produkter for deg som ønsker å gjøre litt stas på deg selv.

Prøv en SPA opplevelse hjemme du også.. :-)

Velkommen skal du være!

Følg oss på Facebook:

https://www.facebook.com/israelbutikken.no/

Eller kontakt oss via mail eller tlf:

Epost: israelbutikken@gmail.com
Mobil: 91622321