Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
J & D Proff Bygg Jan Krupka

J & D Proff Bygg Jan Krupka

5.0
1 omtale
  • MVA
Om J & D Proff Bygg Jan Krupka
JD PROFF er et ungt og dynamisk team som tilbyr tjenester i byggebransjen og innen renovering. Vi jobber med gjennomføring av prosjekter i Oslo og omegn, og vi gjennomfører også langsiktige reiseprosjekter.
Hovedtjenestene som vårt firma leverer er:
- innvendig snekker- og tømrerarbeide ( å sette opp vegger, tak, dører, vinduer, trapp, legge gulv)
- utvendig snekker- og tømrerarbeide (bygging av terrasser, plattinger, rammehus, garasjer)
- montering av møbler(kjøkkenmøbler, baderomsmøbler og møbler til stue og garderobe)
- innvendig og utvendig maling
- andre renoveringstjenester.
Ved å bruke vår kunnskap og erfaring, hjelper vi kunder til å velge den beste løsningen. Vi er opptatt av at sluttresultatet skal bli best mulig. Takket være god kommunikasjon med medarbeidere er vi i stand til fortløpende å koordinere hele arbeidet som utføres på prosjektet. Vår solide kompetanse og forpliktelse til tjenestene vi tilbyr, er grunnlaget for et vellykket prosjekt.
I vårt selskap er forståelse av kundens behov et viktig element. Derfor begynner hele prosessen med å se på arbeidsplassen, i tillegg til en detaljert og innsiktsfull samtale med klienten.
Vi ser på vår forpliktelse, lidenskap og ferdigheter som noe som garanterer trygghet til kunden, og som bidrar til at våre kunder vil bli fornøyde med resultatet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte oss på telefon: 966 825 86 eller e-post [email protected]