Jensen Brønnboring AS

4.7 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Bytte av pumpe i boret brønn

Godt fornøyd med arbeidet.
-

Boring av brønn på hytte

De kom til avtalt tid og gjorde jobben skånsomt. Ikke mye som viste etter at de hadde vært inne med maskinen. Faktura kom sent, men var i henhold til avtalen. Anbefaler dem gjerne til andre som skal ha brønn.
-

Ønsker tilbud på brønnboring

Eg er fornøyd med dette firmaet. Dei kom på plassen for å kunne gje meg tilbud. Tilbude var sett opp på ein ok måte. Dei fekk jobben og har så langt utført dette på ein grei måte. Det er kun ein ting eg kunne tenkt meg, det er at dei kunne levert meg nokre skisser på pumpehus som eg må til med.
-

Boring etter vann

Raskt svar med tydeligt tilbud først pr tlf. så skriftlig. Vel utført arbeid der hensyn til beplantning og skog ble tatt. Flink å ta kontakt underveis for spørsmål og opplysninger. Kan anbefales.


-

Grunnboring. vann til hytte svanes

Disse karene kunne faget sitt.
Vi er godt fornøyd så langt. Mangler pumpe og tank. Det kommer i neste uke. Etter avtale. Det skal visst være godt med vann. Det ser vi etter hvert.
-

Bore etter vann, vier i sandnes kommune

Firma Jensen brønnboring tok rakst kontakt og kom med tilbud. Var lette å gjøre avtale med og de så gode løsninger. Gjorde en god jobb. Kan absolutt anbefales til andre. Litt utsettelse i prosessen da de ikke fikk levert varmeledning i tide. Var ikke av stor betydning for meg ettersom hytten nå var mindre i bruk.
Alt fungerte etter planen. Meget godt fornøyd med jobben deres.
-
Om oss
Jensen Brønnboring AS er et borefirma som driver med boring av vannbrønner i fjell og løsmasse, energiboring for uttak av jordvarme og horisontalboring i løsmasse og fjell, til trekking av rør og kabler i Sør-Norge.