Jhs Trefelling AS

4.3 (10 Omtaler)
Omtaler (10 Omtaler)

Trefelling

Rask og effektiv
-

Stubbefresing

Helt ok
-

Furutre

Blei kjempefornøyd- En fornøyelse å se dem jobbe, ihvertfall "klatreren" var en opplevelse å se han entret treet bit for bit. Prisen var den beste eg fikk, med inkl mva og full opprydding, samt kuttet treet opp i 30cm kubber-
-

Trefelling

Veldig profesjonelle. Stort bjerketre som ble felt på litt over 2 timer. Veden var da kappet som avtalt, og all kvist og avfall kjørt bort. Hvis det er noe minus? Jeg måtte purre på faktura
-

Trefelling

JHS Trefelling fikk oppdraget med å felle en bjørk hos oss etter en meget konkurransedyktig pris. Oppdraget ble levert med veldig høy kvalitet og effektivitet. Bjørka ble felt, kappet i vedlengder og kvist ble fjernet. Det var veldig ryddig etter dem og veden ble lagt fint på plass som avtalt. Jeg kan anbefale JHS Trefelling på det sterkeste.
-

Felling av bjørketre i hage

Rask befaring. Treet ble effektivt felt til avtalt tid (selv om jeg måtte ringe og forespørre en gang). Det ble gjort trygt av flere med klatreseler og firmaet var tilstrekkelig forsikret. Stedet ble fint ryddet og stammen ble kuttet i 30 cm lengder, som avtalt,
-

Befaring av trefelling på ett stort bjørketre

Vi hadde ett bjørketre som ble felt etter avtale.
Storfornøyd med god kundeservice og raskt utførelse.
-

Trefelling av eiketre

God pris. Treet ble felt som avtalt, men tømmerstokkene ble ikke plassert der jeg ønsket dem.
Kom ikke på første avtalte tidspkt, men dagen etter.
Kan anbefales til andre.
-

Stubbefresing

Fick gratis befaring. Jobben utførd dagen efter (stubbefresing) god service, bra utførd jobb, ryddat fint efter sig. Kan starkt rekomenderas.
-

Våropprydding i hage

Etter befaring noen dager før oppdraget, hvor alt som ønsket utført ble gjennomgått, og hvor det ifølge representant fra firma ikke skulle være noe problem å utføre slik jeg ønsket. De kom ikke før flere timer etter avtale. De hadde ikke tid til å gjøre jobben slik jeg hadde bedt om, jobben ble meget dårlig utført og flere ting ble ikke utført i det hele tatt. Jeg sa min klare mening, men fikk til svar at de måtte rekke et oppdrag til den dagen. De skulle komme igjen å utføre det som vi hadde avtale på, men ingen ting er hørt. Betalingen er gjort...dessverre. Råd til alle. Skriv ned alt som ønskes utført og ikke betal før alt er som avtalt.
-
Om oss
JHS Trefelling driver med alt innen beskjæring, trefelling, stubbefresing og hagearbeid. Vår lange erfaring, kunnskap og kompetanse er dekkende innenfor et bredt tilbud av tjenester. Oppdrag som vi typisk utfører, er trefelling, stubbefresing, kvisting, beskjæring, trepleie, hagearbeid og bortkjøring. Våre arbeider blir alltid utført forskriftsmessig og av faglig meget god kvalitet.

Vi har i dag mange års erfaring og høy kompetanse innen trefelling. Vårt primære nedslagsfelt er Asker og Bærum, og Oslo og Buskerud, men vi tar også på oss oppdrag andre steder på Østlandet. For oss er det avgjørende med størst mulig kundetilfredshet når vi utfører vårt arbeid. Uansett om det dreier seg om enkeltstående eller flere oppdrag kan du forvente samme høye standard fra vår side.

Vi har gjennom en rekke prosjekter opparbeidet en bred kompetanse og tillit hos våre kunder, og vet av erfaring hva vi er gode for. Sikkerhet, kvalitet og samarbeid med kunden er en selvfølge, og har høy prioritet hos oss. Respekt og tillit er viktige verdier, på lik linje med kompetanse og erfaring.

Klatrerne og arboristene hos oss er godkjente arborister via European Tree Worker og følger høyeste kvalitet og standard satt av The International Society Of Arboriculture ( ISA ).