JM Services AS

4.7

4.7

5 Omtaler
Vi startet selskapet i 2016, men vi endret selskapsform fra ENK til AS fra 29. mai 2020. JM SERVICES AS har mange års er.. Vis mer
Dette kan JM Services AS hjelpe deg med
Vi startet selskapet i 2016, men vi endret selskapsform fra ENK til AS fra 29. mai 2020. JM SERVICES AS har mange års erfaring i vindusvask, fasadevask, høtrykkspyling, maling og renhold. Din Garanti i et illegalt marked er at våre ansatte jobber under ordnede forhold, med lønn og forsikringer, vi har også forsikringer som ivaretar deg som kunde. Vi har sertifiserte liftsjåfører som har god kunnskap i bruk av forskjellige lifter.

Vindusvask

Vi tilby utvendig og innvendig vindusvask hos private, bedrifter, borettslag, sameier og mange flere. Vi vasker dine vinduer etter dine ønsker og behov. Vi bruker tradisjonel system og et spesielt rentvannsystem som gjør at vi kan vaske vinduer, fasader og persienner opp til 14 meter - uten å bruke lift. Vi bruker ikke kjemikalier.

Høytrykksvask og Softvask

Vi bruker spesial såpen over overflaten, som ikke skader tre og bremser grønske), som vi bruker på fasadevask også. Vi har erfaring på vasking av:
- terrasser
- fasader
- gjerder
- belegningsstein
- mur
- granitt
- skiffer

Fasademaling

Før hver fasademaling gjør vi fasadevask. Vi har mange fornøyde kunder, som ofte kommer tilbake og ønsker å tar våre andre tjenester som vindusvask.

Vi har som formål og levere godt tjenester til fornuftig pris.

Sjekk vår facebookside og finn mer informasjon om oss: https://www.facebook.com/jmservices.vask/

Ring oss i dag for et uforpliktende tilbud!