Jurek Contraktor AS

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
Firma Jurek Contraktor AS (org.nr 989 721 542 mva) ble stiftet i 2006 som en videreføring av JJ - Jerzy Jankowski (org. nr 988 244 678). Vi er kjent for vår fagkunnskap og pålitelighet og kan vise til de beste referanser.

Vi har spesialisert oss på oppdrag innen bygg & anlegg og rehabilitering. Våre kunder er både privatpersoner og firmaer og firmaer som vi jobber for og samarbeider med.


Vårt firma utfører de fleste bygge- og rehabiliteringstjenester og kan foreslå de beste løsninger for ditt prosjekt. Vi har en stab av velkvalifiserte medarbeidere med lang erfaring og samarbeider med andre firma på nærligende fagområder hvor vi ikke selv har nødvendige godkjenninger.


Våre tomrere, malere, murere, flisleggere har deltatt har siden 2006 deltatt i oppføring av mange barnehager, nybygg og tilbygg av kontor- og andre næringsbygg, oppussing og rehabilitering av boligbygg, hus, leiligheter, garasjer og uthus, utbedring av fasader og tak, utskiftning av vinduer og dører, gulv- og flislegging, utbedring av fukt- og brannskader mm. Vi monterer også glassvegger, kjøkken-, baderom- og garderobeinnredning, installerer garasjeporter, markiser, innvendige og utvendige persienner mm.


Dersom det er ønskelig, er vi behjelpelig med valg av materialer, innkjøp eller forslag til hvor disse kan kjøpes, samt transport til byggeplassen.


Alle våre oppdrag er indivinduelt priset. Du kan velge fastpris med/ uten våre produkter eller bestemme deg for et timebasert oppdrag. Vi kan gjennomføre oppdraget med dine produkter eller skaffe varer for det arbeidet som skal utføres fra våre leverandører.


Ta kontakt med oss på telefon/ faks 63 99 05 26 eller e-post post@jurek.no for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.