Khalifa Transport AS

4.6 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)

Bortkjøring dødsbo

Bra
-

Flyttetransport Bergen til Stavanger

Veldig fornøyd med kommunikasjon både forut for og etter utførelse av arbeid. Arbeidet ble utført iht avtale av vennlige og effektive arbeidere. Anbefaler gjerne!
-

4 timer transport i Bergen sentrum

Jeg kan sterkt anbefale Khalifa Transport. Først og fremst er det pålitelighet og serviceinnstilling som jeg vil si ligger over det jeg er vant til. Prisen er absolutt konkurransedyktig. Virker som et seriøst og godt firma.
-
Om oss
Vi er et flyttebyrå i Bergen med mange års erfaring innen alle typer flytteoppdrag (flyttin,pakking,) . Vi tilbyr flyttetransport og flyttevask til privat- og bedriftsmarkedet i en 250km radius med Bergen sentrum. Alle våre medarbeidere besitter lang erfaring i flyttebransjen og vet hva som kreves for at du skal bli fornøyd.

Med lang fartstid og mange varierte oppdrag kan vi bistå med høy kompetanse innen logistikk, ledelse og gjennomføring av alle typer flytteoppdrag. Vi kan blant annet bistå med flytting av kontorlokaler, boliger, industrilokaler og dødsbo.

Vi ønsker å fremstå som en pålitelig leverandør for våre kunder. Dette sikrer vi gjennom god opplæring av våre medarbeidere, samtidig som vi stiller høye krav til kvaliteten i vårt arbeid. Det er svært viktig for oss som flyttebyrå å kjøre skadefritt, og vi prioriterer dette. Vi leverer punktlig arbeid, etter avtale. Vårt mål er at du skal ønske å benytte oss igjen om du skulle flytte igjen.
Vi er top rated på mittanbud og 5 stjerner bedrift på google
https://mittanbud.no/profil/1029865/khalifa-ahmed/#overview

https://www.google.com/search?q=KHALIFA+TRANSPORT&oq=KHALIFA+TRANSPORT&aqs=chrome..69i57j69i59l2j69i60l2.35j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x463ce543d0dbd40b:0x528b31638671ef51,1,,,

Lure du på noen ring til oss så hjelpe vi deg mest som vi kan