Kirkenes Flyttetransport AS

4.9 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)
Fraktet motorsykkel m sidevogn fra Alta til Oslo. Særdeles bra utført på alle måter. Vil uten tvil anbefale Kirkenes flyttetransport.
-
Meget fornøyd med tjenesten Kirkenes flyttetransport levererte. Jeg var ikke til stede personlig ved henting eller levering av flyttelasten. Det var ingen problem da Kirkenes flyttetransport er fleksible. Prisen var også veldig god å da jeg betalte halvparten av det jeg fikk som anbud fra andre flyttefirmaer. Jeg rekomederer Kirkenes flyttetransport til alle som skal flytte nord over i Norge!
-

Frakte bil fra Lillestrøm til Alta

Fleksible og hyggelige.
-
Om oss
Kirkenes Flyttetransport AS er et flyttefirma som hjelper deg med alle typer større flytteoppdrag. Selskapet ble stiftet i 1999 og har spesialisert seg på flyttetransport til og fra Finnmark. Flyttebilen kjører stort sett mellom Finnmark og andre deler av landet, men også til og fra Sverige, Finland, Danmark og Russland. Gjennom oss kan du også bestille pakking og håndtering av gods som skal sendes transkontinentalt.

Vi tilbyr flytting og pakking både for private og bedrifter, samt frakt av stykkgods. Vi kan også tilby mellomlagring, og en god forsikringsavtale som dekker all risiko som kan forekomme ved flytting, der du selv bestemmer forsikringsverdien av dine eiendeler.