Kløver Renhold AS

4.5 (13 Omtaler)
Omtaler (13 Omtaler)

Utvask av leilighet, ca 60 kvadrat

Svært fornøyd med jobben firmaet gjorde, og synes ikke prisen var så verst heller. Kan trygt anbefale dette firmaet videre.
-

Renhold av enebolig hver 14 dag

Fikk rask respons på forespørsel og etter befaring fikk jeg en konkurransedyktig pris. Arbeidet som er utført er også av svært høy kvalitet så langt.
-

Utvask hageleilighet

Kom til avtalt tid. Gjorde en veldig god jobb. Jeg er veldig fornøyd.
-

Enkel rengjøring av kontorlokale

Bra oppfølging, god pris. Jobben er veldig bra utført og nå er det rent og pent hos oss! Anbefales!
-

Flyttevask av enebolig

Vi brukte Jordan Renhold uten å ha spesielle referanser. Tok altså en sjanse, kanskje ut fra at navnet "Jordan" var med? Vi ble slett ikke skuffet. Både pris, arbeidsutførelse og oppfølging var ypperlig. Det var et stort hus som ble rengjort. Vi fant ingen ting å sette fingeren på. Tre dager etter at huset var rengjort tok jeg med kjøper slik at de kunne få godkjenne arbeidet eller be om omvask. De var også meget godt fornøyd. Takk for service og godt renhold.
-

Full utvask

Super innstilling, glimrende resultat!
-

Vaskehjelp søkes, 1-4 ganger pr mnd

Sa opp avtale etter tre ganger, da de ikke dukket opp som avtalt. Syns også det var dyrt i forhold til kvaliteten. Første gangs vasking var så mangelfull at de måtte komme tilbake.
-

Nedvask av leilighet grunnet salg

Veldig bra utført.
-

Skifte av blandbatteri dusj

Rask tilbakemeldelse på oppdrag. Kom til avtalt tid. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. Vi er fornøyd.
-

Vaskehjelp i hjemmet hver 14. dag

Vi er meget godt fornøyd.
-

Utvask av leilighet

Rask respons, presist oppmøte og ok jobb. Det var fremdeles noe støv innerst i krokene etter at leiligheten var vasket, men kjøper var stort sett fornøyd og så ikke noe behov for å klage på jobben.
-
Rengjøringspersonalet vil få beskjed om at det ikke var helt 100%. Vi hadde gjerne kommet tilbake å gjort dette opp igjen. mvh Ann Elin A. Ingebrigtsen
Onsdag 10. Oktober 2012 - Kløver Renhold AS

Flyttevask

Veldig fornøyd med utvask fra Jordan Renhold!
-
Så flott at du var fornøyd. Kan vi benytte denne omtalen på vår hjemmeside med ditt navn? mvh Ann Elin A. Ingebrigtsen
Onsdag 10. Oktober 2012 - Kløver Renhold AS

Restrydding utvasking av leilighet

Har for første gang benyttet meg av renholdsbransjen,
fikk greit tilbake melding fra leder om oppdraget,oppdraget ble utført som avtalt, var på stedet etterpå ferdig utvask,veldig fornøyd.
-
Så flott at du var fornøyd. Kan vi benytte denne omtalen på vår hjemmeside med ditt navn?
Onsdag 10. Oktober 2012 - Kløver Renhold AS
Om oss
Om oss

Kløver Renhold ble etablert i Bergen i 1994, og er spesialisert på flyttevask/ utvask og daglig renhold både for private og bedrifter. Vi har avdelinger i Bergen og Kristiansand.

Kløver Renhold er det mellomstore alternativet til de store byråene med stoppeklokke. Som profesjonelt byrå skal vi gi deg trygghet og kvalitet – derfor får du alltid skriftlig garanti på arbeidet.
Våre renholdere

Våre ansatte er bedriftens stolthet og den viktigste årsaken til vår suksess. Vi er stolte over at vi har særdeles serviceinnstilte og fornøyde medarbeidere og bransjens laveste turnover – i gjennomsnitt jobber en ansatt hos oss i over 11 år. Det gir deg som kunde trygghet, forutsigbarhet og sikrer at arbeidet utføres med høy kvalitet.

Vi behandler alltid våre ansatte med respekt. Vi gir dem gode vilkår og trygge avtaler. Det kommer våre kunder til gode.