Kleveland´s Utemiljø AS

4.6 (9 Omtaler)
Omtaler (9 Omtaler)

Drenering og isolering av grunnmur

Flinke og hyggelige. Kreative løsninger når utfordringer oppstod. Hadde tett kontakt med meg under hele oppdraget.
-

Oljetank ønskes fjernet

Meget fornøyd ,Alt ble utført etter avtale og meget effektive og trivelig folk.Kan virkelig anbefales.

Mvh Torill Sinkaberg
-

Utkobling slamavskiller

Rask og greit utført jobb til en OK pris.
Greie folk å forholde seg til.

-

Befaring og tilbud på dreneringsarbeid

Flinke folk som gir god informasjon i forkant av jobben. Oppdraget ble raskt utført, lagt ned ny drenering, flyttet nedløp fra takrenne, isolering av grunnmur og planering av hage. Anbefales.
-

Sanering av nedgravd oljetank - trondheim

De var ute respons på dagen, befaring et par virkedager senrere, og arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. De par småtingene som dukket opp underveis ble greit håndtert, og jeg er godt fornøyd med arbeidegt og servicen fra Kverneland. Prisen er vanskelig å si noe om siden jeg ikke fikk flere anbud men jeg tror den er innenfor det normale for denne type jobb. Vil ikke nøle med å bruke dem igjen hvis jeg får behov for det, eller anbefale dem for andre.
-

Drenering

Dette firmaet kan jeg trygt anbefale videre. Kompetente og trivelige folk som gjorde jobben med drenering og isolering rundt grunnmur av enebolig på en god måte. Prismessig var det stor variasjon i anbudene jeg fikk. Klevelands utemiljø kom best ut på pris.
-

Fjerning av tank for fyringsolje

Kom på rett tid. Gjorde solid og grei jobb. Hadde greie på det de dreiv med. Mangler sammenligningsgrunnlag for pris.
-

Sanering av nedgravd oljetank

Sanering av oljetank ble utført raskt og til avtalt pris. (Om prisen var bra eller ikke, vet jeg ikke da jeg ikke har noe sammenligningsgrunnlag. Den andre tilbyderen ble vurdert som mindre seriøs.)

Spesielt positivt er det at leverandøren var fleksibel da tanken var vanskelig tilgjengelig bak garasjen. Graving og gjenfylling ble gjort med håndmakt og løfting over garasjen ble gjort med innleid kran.
-
Jeg er stort sett megget fornøyd med arbeidet, men jeg hadde et oppdrag i Oslo de dagene jobben foregikk så jeg fikk ikke sett alt som ble gjordt. Det så ikke så bra ut rundt om kring etterpå, men etter raking og såing ser det nå medet fint ut.
Det ble en liten skade på bordkledningen på husveggen, og den nye bua fikk et hardt slag så den flyttet sel litt (1 cm). og et vannbord ble skadet. Det ble gitt prisavslag for dette.
-
Om oss