Kompis Utleie AS

0

Ingen Omtaler
Mangler du det som trengs for å få jobben gjort? vi driver med utleie av lifter, maskiner og utstyr til bygg- og anlegg.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Kompis Utleie AS hjelpe deg med
MANGLER DU DET SOM TRENGS FOR Å FÅ JOBBEN GJORT?

Vi driver med utleie av lifter, maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, privat så vel som offentlig sektor i områdene Jæren, Klepp, Bryne, Sandnes, Forus, Stavanger, Sola, Tananger og Randaberg ( Rogaland )

Vi stiller med utstyret du mangler, der du trenger det, med de beste garantiene ! Når dere leie fra Kompis utleie finnes det ikke problemer kun løsninger og vi gir våre kunder både prisgaranti og leveringsgaranti! Våre kunder kan være trygge på at vi har markedets laveste priser & beste service; Enten du er på Nærbø eller i Stavanger, så kan vi levere til deg på under èn time. Du finner oss like ved RV44 mellom godsterminalen på Gandal og Klepp, ca. 15 min sør for Stavanger.

Personløfterkurs - Liftkurs

Personløfter(lift) kurs m/minimum 4 stk deltakere, pris pr person 1.700,-
Det er arbeidsgivers ansvar at alt personell som arbeider med personløfteredskap skal ha dokumenterte kvalifikasjoner og opplæring, jf. 2011-12-06 nr 1357: Forskrift om utførelse av arbeid, bruk avarbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav. Kapittel 10. Krav til bruk av arbeidsutstyr.

Sørg for at din bedrift og dine ansatte tilfredsstiller lovens bestemmelser, samt. sikkerhetsforskrifter når det gjelder arbeid i høyden. I den forbindelse tilbyr vi kurs, for de som ikke har dette allerede.

Liftkurs ( personløfterkurs ) er tilgjengelig for påmelding allerede våren 2016, og kan undervises i på både Norsk, Engelsk og Polsk. Kurset holdes i eget konferanserom i våre lokaler, kartbeskrivelse dit finnes under fanen "Kontakt".

Kurs arrangeres etter nærmere avtale, og vi setter opp egne kursdager og klokkeslett fortløpende etter behov. Ta kontakt med oss på tlf. 40289475 for mer informasjon.