Kvalitet Vvs Entreprenør AS

0

Ingen Omtaler
KVALITET VVS ENTREPRENØR AS er et nystiftet rørleggerbedrift. Vi er derfor fokusert for å gi lave priser innen rørlegger.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Kvalitet Vvs Entreprenør AS hjelpe deg med
KVALITET VVS ENTREPRENØR AS er et nystiftet rørleggerbedrift. Vi er derfor fokusert for å gi lave priser innen rørlegger tjenester, for å få inn flere kunder. Vi har 25 års erfaring innen VVS, samtidig god teknisk innsikt og jobber godt i samarbeid med andre faggrupper. Dagligleder har både norsk svennebrev og vvs ingeniør utdanning.
Bedriftens ansatte har gjennomført kurs for planlegging og utførelse av arbeid i våtrom. Normen stiller krav til utførelse og materialer som benyttes. Fagrådet for Våtrom står for godkjenningen. Bedriften er våtromsgodkjent bedrift.

Vi setter stor fokus på kundens krav i forhold til kvalitet, utvalg, pris og kompetanse.

Vår fagkunnskap gjør det trygt for deg å handle hos oss, vi vet hvor viktig det er å velge rette løsninger for å møte akkurat dine behov. Vi setter deg som kunde i fokus, og tenker alltid kvalitet, pris og utvalg for å kunne tilfredsstille dine krav til en komplett VVS.
Vi tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg (VVS). Det kan dreie seg om alt fra små enkle reparasjoner og justeringer, til installering av avanserte varmepumpeanlegg.

Bedriften bruker Boligmappa. Boligmappa er det eneste servicehefte for bolig som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Dokumentasjon publisert direkte fra en kvalifisert håndverker, gir deg og din bolig ekstra trygghet og verdi.

Vi har samtidig ganske fleksible arbeidstider. Vi jobber alle dager til kveldstid ( 22:00 ) og i helgene.

RØRLEGGERVAKT.
For rørleggerassistanse benytt vår vakttelefon: 47-445-962

GARANTI.
Vi tilbyr 10 års Garanti for den tjenesten vi utfører.
FDV dokumentasjon, sluttrapport føler med.
Vi er nye på Anbudstorget og venter evalueringer. Dere kan lese mye om bedriftens innsats på Mittanbud.no også.
https://mittanbud.no/profile/976739?preview=edit#editing=true&contact


Bertalan Varadi
daglig leder / VVS ingeniør
Kvalitet VVS Entreprenør AS
+47/47-445-963
www.kvalitetvvs.no