Låsesmedmester Hveding AS

4.5 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Bytte til smekklås

Imøtekommende, kunnskapsrik, høy kvalitet på produkt og utførelse. Hjalp oss til å ta gode valg for et bedre utseende. Samlet et flott opplevelse.
-

Skifte lås ytterdør

Jeg fikk hyggelig og god hjelp. Dersom jeg skulle trenge en låsesmed en annen gang, vil jeg ringe Hveding.
-
Om oss
Vi er en tradisjonsrik låsesmedbedrift med lokalt eierskap, fri fra kjede- og franchiseavtaler, hvis historie har røtter tilbake til 1976, da Bård Eilif Hveding begynte å jobbe hos Johnsen & Aanestad i Verksgaten i Stavanger – en av datidens velrennomerte jernvarebedrifter. Lokalt tilbyr vi tradisjonelle låsesmedtjenester, service og montasje, både mekanisk og elektro-mekanisk, og vi er lisensiert for å bygge TrioVing låsesystemer i våre lokaler på Sola.
Siden 1999 har vi vært kjent som landets første og ledende bedrift til å sette bygningsvern, form og stil på kartet til låsesmedfaget. Vi har vår egen beslagserie «Klassisk Norsk Beslag» som ivaretar den norske historien fra barokk på 1700-tallet til funkis og modernisme helt fram til vår tid. Produkter som ikke bare har riktig form, men også er produsert etter tidsriktige håndverksmetoder.
Lokalt har vi blant annet deltatt i restaureringen av Ledaal, Utstein Kloster, St.Petri kirke, Sola Kirke, Stavanger Domkirke, Hall-Toll, Vålandstårnet, Holme-Egenes, Stavanger Katedralskole, samt en mengde boliger i distriktet.
I dag finner vi «Klassisk Norsk Beslag» på kjente offentlige bygg over hele landet; bygninger tilknyttet kongehuset, universiteter, kirker, historiske hoteller, fine bygårder o.a. Men vi er spesielt glade for alle de privatpersoner som ønsker å gjenskape eller å restaurere dører og vinduer tilbake til en riktig eller spesiell gjennomført epoke, eller som bygger en topp moderne funkisbolig og ønsker kvalitetsbeslag og moderne løsninger. Vi er ofte både konsulent og utøvende håndverker for byggherre eller arkitekt på slike bygg, og jobber tett med tømmer- og elektrofag.

Kortversjonen av vår firma-ide` er: LÅS OG BESLAG – TID OG FORM