Laksevaag Regnskapstjeneste AS

5.0 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Regnskapsfører

Faglig dyktig og pålitelig. Effektiv.
-
Om oss
Laksevaag Regnskapstjeneste AS – Alt til ditt regnskap !

Vi er et lite regnskapskontor som kan hjelpe deg alt til ditt regnskap. Du vil oppleve at den personlige kontakten og oppfølging er tettere enn i et større selskap.

Om oss

Laksevaag Regnskapstjeneste AS drives av Bente Solfjell ARF (autorisert regnskapsfører). Bente har 35 års erfaring med regnskap. Vi kan tilby regnskapstjenester fra A-Å til aksjeforetak og enkeltmannsforetak. Selskapet har lokaler i Åsane, men på sikt kommer vi til å flytte til Laksevåg. Vi vil uansett ha et sted du kan komme innom og levere bilag, få hjelp og ta kontakt.

Optimaliserte løsninger for deg

Vi bruker i hovedsak Uni Økonomi og Uni24 Webløsning og Uni Economy som er web-basert og der kan du som kunde selv gjøre det du vil, som f.eks. fakturering. Vi er også leverandør av Visma E-accounting. Begge systemer lar oss lagre alle bilag digitalt De har hver sine løsninger for scanning med telefon og direkte innsending til systemene. Bilag kan bl.a. leveres som PDF, eller skannes inn til Uni24. Det kan også sendes meg tilgang til en dropbox mappe, der alt er skannet som pdf. Dette gjør at vi kan ta oppdrag fra alle steder i landet, og forenkler hverdagen for kundene våre.

Laksevåg Regnskapstjeneste AS
Johan Berentsensvei 83D
NO-5163 LAKSEVÅG

Besøksadresse: (kun ved avtale)
C/O Thorsen Antirust AS
Liamyrane 6
NO-5132 NYBORG

Kontakt:
Tlf.: +47 930 56 114
post@laksevaagregnskap.no

Åpningstid:
Mandag til Torsdag: 11:00-17:00