Lauritzen Arkitektur

5.0 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)
Arkitekt Lene Lauritzen besøkte oss, kom med gode råd, tegnet fint og samarbeidet bra. Vi er meget godt fornøyd med jobben hun har utført!
-
Så hyggelig, takk for det gode samarbeidet. Jeg håper dere er fornøyd med tilbygget! Hilsen Lene
Torsdag 03. September 2020 - Lauritzen Arkitektur
Om oss
Lauritzen Arkitektur (LA) er et enkeltpersonforetak som tilbyr konsulent og -rådgivningstjenester i et bredt spekter innen arkitektur og -arealplanlegging.

Foretaket ble opprettet i 2007 som følge av en vekket interesse hos en oppdragsgiver i et skoleprosjekt, det aktuelle prosjektet gjaldt oppmåling og transformasjon av det SEFRAK-registrerte båtbyggeriet «Gudmundsenbua» i Vollen som ligger i Asker kommune. Christian Jensen som senere konstruerte og bygget polarskipet Maud gikk i lære hos Gudmundsen i det aktuelle båtbyggeriet og det har slik sett dype historiske røtter i Vollen og er en direkte medvirkende årsak til Vollens maritime identitet. Båtbyggeriet har den samme funksjonen i dag, driften ble tatt opp igjen etter en total-rehabilitering våren 2018.

Innehaver ble uteksaminert fra Arkitektur og -Designhøgskolen i Oslo i 2010. Etter den tid har jeg jobbet som byggesaksbehandler i Arendal kommune og som arealplanlegger hos landets største eiendomsforvalter i offentlig sektor. Parallelt med jobb som byggesaksbehandler og arealplanlegger har jeg hatt oppdrag i LA og referanseprosjekter kan oversendes ved forespørsel. Jeg har fordypning i Regional planlegging fra NMBU og tar for tiden et studium på Handelshøgskolen BI som heter «Sikkerhetsledelse og konflikthåndtering». I studietiden oppholder jeg meg i Spania og jeg har hovedsetet der, arkitektoppdragene blir i all hovedsak utført derfra så lenge restriksjoner som følge av Covid-19 og usikkerhet i forhold til denne er et faktum. Covid-19 krisen åpner for nye måter å tenke og jobbe på og siden teknologien har blitt så bra, kan vi ta digitale møter over nett og på den måten spare inn reisetid og kostnader.

LA utfører prosjektering av små og store prosjekter alt etter hva du har behov for privat eller i din næringsvirksomhet. Her er et utvalg av konsulent og rådgivningstjenestene LA tilbyr,

Forslag til planløsning,
Arealplanlegging,
Prosjektering av nybygg,
Rehabilitering og transformasjon,
Tilbygg, påbygg, underbygg,
Oppmåling,
Diverse analyser,
Bygnings –og tomtedokumentasjon,
Klargjøring og innsendelse av søknad etter Plan –og bygningsloven
3D-visualisering

Kontoret legger vekt på arkitektonisk kvalitet, bærekraftige løsninger og selvsagt fornøyde kunder!
Jeg tar gjerne et gratis digitalt møte for å diskutere ditt prosjekt og gir deg et uforpliktende tilbud dersom du ønsker det. Det anbefales å være mest mulig forberedt til det digitale møtet med foto, video eller tegninger, og at du har en klar beskrivelse av prosjektet. Vi prates!

Med Vennlig hilsen,

Lene Lauritzen
Sivilarkitekt MNAL

lene@lauritzen-arkitektur.no
Tlf. mobil: +47 91 32 77 84