Leo´s Bygg og Vedlikehold Leonardo Bihari

4.2 (5 Omtaler)
Omtaler (5 Omtaler)

Hus 115 m2 ønskes malt utvendig

Leo og gutta hans har vasket og malt huset, fjernet mose på taket og impregnert/malt taksteinene. Alt ble raskt og effektivt utført og jeg er kjempefornøyd med resultatet :)
Liv
-

Steinlegging

Arbeidet startet to dager forsinket, noe de meddelte litt etter de skulle ha møtt opp. Men, når de satte igang var det god fremdrift så alt i alt er jeg godt fornøyd.
-

Utvending maling

Vi er fornøyd med jobben. Vi har brukt firmaet til utvendig fasade maling. Kundevennlig og effektiv. Anbefales.
-

Male hus

Leos bygg og vedlikehold beiset huset vårt og skiftet vindskier. De gjorde en flott jobb. Raskt, profesjonelt og i tråd med oppdraget. Ryddig og profesjonell kommunikasjon om jobben til en rimelig pris.
-
Leo`s Bygg og vedlikehold fikk arbeidet med oppgradering og maling av garasjeanlegg .
De kom ihht. avtalt tid og utførte arbeidet på en tilfredstillende måte, raskt og effektivt.
Sluttresultatet møtte mine forventninger.
Anbefales.
-
Takk
Tirsdag 01. September 2020 - Leo´s Bygg og Vedlikehold Leonardo Bihari
Om oss
Leo’s Bygg og Vedlikehold tilbyr alt innen snekring, oppussing fasadevask takvask,steinbelegg og rehabilitering.og malina
Vi har god erfaring med å lede og utføre store og små oppussingsprosjekter. Om du skal pusse opp hele huset, leiligheten, eller deler av det, inne eller ute, ordner vi det for deg. Hos oss jobber kompetente fagfolk som sørger for høy kvalitet og god service. Sammen kan vi finne frem til løsninger som sikrer deg de ønskede resultater.
Trenger du maler? Vi utfører alt av innvendig og utvendig vask ,malerarbeid både for næring og privat.Akkurat nå har vi sommer tilbud på 30% avslag så
ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på tlf ‭ 98081047