Lyngdal Glassrekkverk AS

0

Ingen Omtaler
Nyt utsikten uten vedlikehold Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke. Våre rekkv.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Lyngdal Glassrekkverk AS hjelpe deg med
Nyt utsikten uten vedlikehold

Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke. Våre rekkverk er sammensatt av kvalitetskomponenter som har vært på markedet i lang tid og brukes av flere store aktører i markedet. Vår leverandør har produsert rekkverkskomponenter siden tidlig 80-tall og leverer store mengder på verdensbasis hvert år. Rekkverkene vår er derfor et sikkert og pent alternativ til de tradisjonelle vedlikeholdskrevende rekkverkene.

For at vi skal kunne gi et så riktig tilbud som mulig så trenger vi type rekkverk som ønskes, yttermål, hjørne vinkler og avslutting. Sendes dette til oss på e-post, gjerne med en enkel skisse og/eller et bilde så sender vi tilbud i løpet av kort tid.

Vi har som mål å alltid kunne tilby billigst mulig frakt og har derfor inngått avtale med Norlines for levering av våre rekkverk. Utlevering av varer fra vårt lager i Lyngdal er selvfølgelig gratis.

Materialbruk
Våre produkter produseres, pakkes, lagres og transporteres med størst mulig omtanke. Stålet i våre produkter er av ASIS 316 stålkvalitet og er egnet for bruk både inne- og utendørs. Etter monteringen anbefales en behandling med renseolje. Spesielt i ekstreme vær- og klimaforhold, eksempelvis ved kysten, eller i nærheten av industri eller svømmebasseng, kan forurensning feste seg. I så fall anbefales en oppfriskende grunnrengjøring med rensemiddel. Våre glassrekkverk med stolper leveres alltid med 8,76mm herdet, laminert sikkerhetsglass med slipte og polerte kanter. Et herdet glass er ca 5 ganger så sterk som et vanlig glass. Et glass som er laminert består av 2 eller flere lag med glass laminert sammen med en pvb folie. Dersom glasset knuser vil pvb-folien holde glassbitene sammen.

Enkelt montering
Rekkverkene våre er beregnet for selvmontering og vi sender med en enkel monteringsanvisning. Det ligger også en del videoklipp på nettet som viser hvordan det skal gjøres. Første og viktigste ting å sjekke er at festepunktet for stolpene er solid slik at man får et sikkert og stabilt rekkverk etter montering.

Hvis man ønsker montering så tilbyr vi dette, men da kun i Agder og Rogaland